Μπόγρης – Ζαρίφη: Στο πάρτυ για τα γενέθλια του Π. Σταματόπουλου στην παραλία!

Τα γενέθλιά του στην παραλία στο Πόρτο Ράφτη, δίπλα στο κύμα γιόρτασε με τους φίλους του ο Παύλος Σταματόπουλος. Ο γνωστός δημοσιόγράφος έσβησε τα κεράκια και έκανε τις βουτιές του στη θάλασσα. Μαζί του ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γιώργος Μπόγρης.

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και πολύ κέφι ο Πάυλος Σταματόπουλος αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά του στην παραλία κάτω από τον ήλιο. Ο ίδιος αφού δέχτηκε τις ευχές του μέσω Twitter από πολλούς φίλους του, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Έλλη Κοκκίνου, διασκέδασε στην παραλία.

Δεν ήξερε όμως ότι τον περιμενε μια μεγάλη έκπληξη… Η φίλη του Κατερίνα Ζαρίφη που βρισκόταν μαζί του στην παραλία, μίλησε μέσω του twitter με τον Γιώργο Μπόγρη, προσκαλώντας τον να πάει να τους βρει στην παραλία. Έτσι λίγη ώρα αργότερα, ο γνωστός μπασκετμπολίστας βρέθηκε εκεί κρατώντας μια τούρτα στα χέρια.
“Τρελός με τούρτα”, έγραψε με μια δόση χιούμορ η Κατερίνα Ζαρίφη στο twitter της.

Να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος πήγε στη γιορτή, χωρίς της Έλλη Κοκκίνου, η οποία βρίσκεται σε διακοπές με τον γιό της. Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια ήταν σαν να βρισκόταν εκεί, αφού έστελνε τα σχόλιά της στους φίλους της.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More