Υπάρχει επιστημονική εξήγηση γιατί τα φρύδια μας δεν είναι ίδια!

Είναι κάτι που ακούγεται πολύ στις κοριτσίστικες συζητήσεις, που λαμβάνουμε μέσω email ή που μας λένε τα κορίτσια που έρχονται για shooting στο TLIFE και την στήλη του make over: έχω διαφορετικά φρύδια! Τι να κάνω;

Η πρώτη μου προσέγγιση σε αυτό το beauty πρόβλημα που ψάχνει τη λύση του είναι: τα φρύδια μας είναι αδέρφια αλλά όχι δίδυμα, όπως έχει πει και η Michell Phan. Και στο λέω εγώ που το ένα φρύδι μου είναι εντελώς άλλο χάρη σε κάτι ράμματα που έκανα στα τρία μου (η αδερφή μου παίρνει το credit γι’αυτό!). Άρα: μην έχεις τεράστιο άγχος να δημιουργήσεις τα τέλεια ίδια φρύδια γιατί είναι εκείνη η ατέλεια που σε κάνει πιο ενδιαφέρουσα.

Και τώρα, ας επικεντρωθούμε στο ΓΙΑΤΙ τα φρύδια μας είναι διαφορετικά: είναι κάτι που συμβαίνει και με τα πόδια μας (το ένα είναι πάντα μεγαλύτερο) και με το στήθος μας (ομοίως). Άρα: για αρχή η μια μας μεριά είναι κάμποσο διαφορετική από την άλλη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως εξήγησε η Tonya Crooks στο Popsugar (είναι brow artist και κάνει τα φρύδια της Megan Fox, της Eva Mendes και της Fergie): “Κάθε φρύδι έχει τους δικούς του μυς που κινούνται και εντελώς διαφορετικά. Αυτό φυσικά επηρεάζεται και από τη μεριά που κοιμάσαι συνήθως πράγμα που κάνει τους μυς από τη μια μεριά πιο αδύναμους σε σχέση με την άλλη!”. Σκέψου το: αν είσαι από αυτούς με αυτή την ικανότητα να σηκώνουν το φρύδι δεν μπορείς να το κάνεις εναλλάξ και στα δύο αλλά μόνο στο ένα ή μόνο στο άλλο. Συνήθως.

Τώρα, αν σε ενοχλεί τόσο η διαφορά, υπάρχουν δύο βασικά πράγματα που πρέπει να ακολουθήσεις:
1. Μην επιχειρήσεις ποτέ και ειδικά μόνη σου με το τσιμπιδάκι να κάνεις τα φρύδια σου απόλυτα ίδια! Το μόνο που θα καταφέρεις τελικά είναι να τα λεπτύνεις αρκετά στην προσπάθειά σου να μοιάζουν και τελικά… να μην μοιάζουν!
2. Γι’αυτό υπάρχει το μακιγιάζ! Κάνε κλικ εδώ και δες βήμα- βήμα πώς θα βγάλεις και θα βάψεις τα φρύδια σου σωστά!

Read More

And More