Ν. Καλογρίδη στην Τατιάνα: ”Δεν ορίζω την ζωή μου, την αφήνω να με… εκπλήξει!”

Η ανατρεπτική ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη και πρώην διαγωνιζόμενη του ‘‘Dancing with the stars 2’‘, που πιστεύει ότι ”τη ζωή πρέπει να την ζεις ακριβώς όπως την ονειρεύεσαι”, βρέθηκε σήμερα στο πλατώ της εκπομπής ”Αξίζει να το ζεις” και μίλησε στην Τατιάνα για όλα με απόλυτη ειλικρίνεια.

Γεννήθηκε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, ήταν ήσυχη σαν παιδί αλλά είχε δύσκολη εφηβεία. Η μητέρα της, που την αγαπάει πολύ και την εμπιστεύεται, ήταν λίγο αυστηρή, αλλά πάντα δίπλα της. Το ίδιο και ο αδερφός Αντώνης Καλογρίδης, ο σκηνοθέτης, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία!

Σαν μαθήτρια ήταν μέτρια, αγαπούσε όμως, πολύ τη μόδα και σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε να σχεδιάζει ρούχα. Παίρνει μέρος σε διαγωνισμό, κερδίζει το 1ο βραβείο και τα ρούχα της ντύνουν όλους τους εργαζόμενους σ’ ένα υπουργείο της Αυστραλίας. Αγαπούσε όμως και εξακολουθεί να αγαπά πολύ και το θέατρο, γι’ αυτό και την βλέπουμε πολύ συχνά να πρωταγωνιστεί σε θεατρικές παραστάσεις και όχι σε τηλεοπτικές σειρές. Είναι άνθρωπος που χαρακτηρίζεται από το πάθος και τον αυθορμητισμό.

Οι θεατρικές σπουδές…
”Για τρία χρόνια, εκείνο το διάστημα των θεατρικών σπουδών, επειδή δεν ήμουν με τίποτα ευχαριστημένη και ήθελα να ψάξω περισσότερο την όλη ιστορία, έφευγα από τις 9 το πρωί και γυρνούσα σπίτι στις 10 το βράδυ. Πήγαινα από σεμινάριο σε σεμινάριο, σε ό,τι σεμινάριο γινόταν που αφορούσε το θέατρο. Και εν μία νυκτί αποφασίζω να γίνω ηθοποιός…”

Ερωτεύεται τον επιχειρηματία Γιώργο Μενεγάτο, που είναι καλός φίλος του αδρφού της. 15 μέρες μετά της κάνει πρόταση γάμου, την δέχεται και μέσα σε 5 μήνες παντρεύονται με πολιτικό γάμο. Χωρίζει 6 μήνες μετά και υποστηρίζει ότι μέχρι σήμερα έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της…

”Δεν κάνω ποτέ κάτι για να δω… Ό,τι κάνω το κάνω για να το ζήσω! Αυτό ισχύει και για τον γάμο μου. Ο χωρισμός είναι πρόσφατος… Είναι εδώ έξω και με περιμένει…(γέλια) Ήταν φίλος του αδερφού μου, αλλά δεν είχαμε επαφή. Και ξαφνικά, έρχεται μια μέρα στο σπίτι κι αυτό ήτανε… 2-3 μέρες μετά πήγαμε Παρίσι και… Ούτε εγώ δεν μπορώ να με προβλέψω! Δεν νομίζω πως ένας χωρισμός είναι το αποτέλεσμα ενός λάθους. Μπορεί ν’ αποτελέσει για σένα μία διαφορετική αρχή. Εγώ τώρα έχω άλλη σχέση με τον Γιώργο. Έχει δρομολογηθεί κάτι άλλο…

Λάθη για μένα είναι αυτά που όταν τα κάνει κάποιος, υπάρχουν συνέπειες στον εαυτό και την ψυχή του. Τίποτα άλλο δεν θεωρώ λάθος… Δεν ορίζω την ζωή μου, την αφήνω να με εκπλήξει! Δεν τη βάζω σε κουτάκια δεν με αφορά καθόλου αυτός ο τρόπος σκέψης. Η οικογένεια δεν θεωρώ ότι είναι ένα τέτοιο κουτάκι, κι αν είναι, θα βρω πόρτα να βγω… ”

Δες το βίντεο:

Read More

And More