Ν. Λοτσάρη – Κ. Σκορδάλης: Διαψεύδουν επίσημα ότι χώρισαν!

Από το πρωί κυκλοφορεί σε site και αναδημοσιεύτηκε από διάφορα blogs η είδηση του ότι χώρισε η Νίνα Λοτσάρη και του Κωνσταντίνος Σκορδάλης.

Το ζευγάρι φανερά ενοχλημένο από την διάσταση που έχει πάρει αυτή η ψευδής πληροφορία έστειλε επίσημο τύπου για να την διαψεύσει!

Διάβασε το δελτίου τύπου του ζευγαριού:
“Αναφορικά με τις σημερινές αναρτήσεις (Πέμπτη 24 Μαΐου 2012) με είδηση τον υποτιθέμενο χωρισμό μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η συγκεκριμένη πληροφορία είναι απόλυτα αναληθής και δεν συνάδει με την πραγματικότητα. Η σχέση μας μέχρι σήμερα παραμένει αρμονική και ο γάμος μας δεν αντιμετωπίζει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα. Είναι αρκετά δυσάρεστο στις μέρες μας να δημοσιεύονται τόσο ανυπόστατες ειδήσεις, πόσο μάλλον όταν μια δημοσίευση μπορεί να διαβαστεί και από το στενό οικογενειακό μας κύκλο( και εννοούμε τα παιδιά μας). Παρακαλούμε πολύ να γίνει η άμεση αποκατάσταση της αλήθειας. Τέλος να σας προτρέψουμε σε μελλοντικές αναρτήσεις να διασταυρώνετε τις πηγές σας.

Με εκτίμηση
Νίνα Λοτσάρη-Κωνσταντίνος Σκορδάλης”

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της είναι 9 χρόνια μαζί και τον Οκτώβριο έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους και μεγάλωσαν την ευτυχισμένη οικογένειά τους.

Read More

And More