Gucci Resost Collection 2017: ποιο ήταν το μεγάλο beauty trend που είδαμε!

Όταν ο Alessandro Michelle ανέλαβε τα σχεδιαστικά ηνία για τον οίκο Gucci, έδωσε ένταση στα ρούχα τα οποία έγιναν πιο φασαριόζικα με αποτέλεσμα και για να διατηρηθούν οι ισορροπίες να ζητάει πιο ήσυχα μακιγιάζμαλλιά. Για την collection του Fall 2016, άφησε την Pat McGrath να παίξει λίγο περισσότερο με το ρουζ και τον Paul Hanlon να κάνει κάποια “δαχτυλίδια” στα μαλλιά.

Αλλά, όπως φάνηκε, την μεγααααααλη έκπληξη την κράτησε για την resort συλλογή όπου το μακιγιάζ και τα μαλλιά ήταν και έντονα και υπερβολικά!

Έμπνευση για την συλλογή αποτέλεσαν πολλά και διαφορετικά πρόσωπα όπως η Betty Page (μοντέλο των 50′) ενώ την τιμητική του είχε και το μαύρο κραγιόν που φορέθηκε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Επίσης, το μαύρο κραγιόν ήταν πρωταγωνιστής και στις πασαρέλες για το Φθινόπωρο του 2016!

Επίσης, τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα μαλλιά οι experts φαίνεται πως εργάστηκαν σκληρά και εντατικά μιας και το κάθε μοντέλο είχε ρο δικό του ξεχωριστό beauty look!

Για μια ακόμη φορά, λοιπόν, το μεγάλο trend που αναδείχθηκε ΚΑΙ μέσα από την συλλογή του οίκου Gucci ήταν το individuality όπως κάνει καριέρα διεθνώς ή αλλιώς η ατομικότητα του κάθε μοντέλου που συμμετείχε στο show! Το μότο με άλλα λόγια είναι: είσαι ξεχωριστή! Διατήρησέ το και μην υπακούς στα trends!

Πώς σου φαίνεται ως τάση;

Read More

And More