Ν. Θεοδωρίδου: “Με τον Γρηγόρη είμαστε μόνο φίλοι!”

Για τις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Eurovision και την Ελένη Φουρέιρα μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

“Με τον Γρηγόρη είμαστε μόνο φίλοι και αφήστε όλα αυτά που λέτε”, δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια, διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσους είπαν ότι έχει σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Η ίδια, μιλώντας στο STAR δήλωσε ότι δεν είναι ερωτευμένη, αλλά θα ήθελε πολύ έναν νέο έρωτα στην ζωή της. “Βέβαια, θα ήθελα έναν νέο έρωτα, γιατί όχι;”, είπε χαρακτηριστικά.
Με την ευκαιρία του διαγωνισμού της Eurovision, αλλά το Just the two of us, η Νατάσα μίλησε για την Ελένη Φουρέϊρα, με την οποία η ίδια συνεργάζεται στο Anodos. “Η Ελένη είναι ένα εξαιρετικό και ταλαντούχο κορίτσι, που κάνει με απόλυτη συνέπεια αυτό που κάνει και χάρηκα πάρα πολύ που κέρδισε τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Θα ήθελα πολύ να πάει στην Eurovision. Εκεί πρέπει να πηγαίνουν μόνο νέα παιδιά που έχουν όρεξη και ταλέντο”, είπε.
Όσον αφορά στην επιλογή του τραγουδιού με το οποίο πρέπει να διαγωνιστεί η χώρα, είπε το εξής: “Στην Eurovision πρέπει να πάει ή ένα τραγούδι πολύ πολύ χαρούμενο, ή μία μπαλάντα. Οποιος είναι άξιος να το πει, ας πάει”.

Read More

And More