Νέο σκάνδαλο στο Μονακό: Η Σαρλίν και ο Αλβέρτος πέρασαν το μήνα του μέλιτος σε ξεχωριστά ξενοδοχεία!

Νέο σκάνδαλο φαίνεται πως ξέσπασε στο παλάτι του Μονακό μετά την είδηση πως οι νεόνυμφοι δεν κοιμήθηκαν μαζί στο ταξίδι του μέλιτος. Η πριγκίπισσα Σαρλίν και ο Αλβέρτος φαίνεται πως δεν κοιμήθηκαν ούτε καν σε χωριστά δωμάτια, αλλά… σε ξεχωριστά ξενοδοχεία.

Εκεί που όλοι περίμεναν το πριγκιπικό ζευγάρι να περάσει τις πρώτες μέρες του γάμου αγκαλιά, η θλιμένη πριγκίπισσα έκανε τη διαφορά και οι δυο τους πέρασαν το ταξίδι του μέλιτος, έχοντας να τους χωρίζουν… 16 χιλιόμετρα.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι είχε προγραμματιστεί να μείνει σε μια διώροφη υπερπολυτελή σουίτα με όλες τις ανέσεις και ιδιωτική πισίνα που “έβλεπε” στον Ινδικό Ωκεανό. Ο λόγος για το ξενοδοχείο Oyster Box, που κόστισε στον πρίγκιπα 3.000 ευρώ το βράδυ και απ’ ότι φαίνεται δεν κατάφερε καν να κοιμηθεί εκεί. Αφού η αγαπημένη του τον “εξόρισε” στο ξενοδοχείο Hilton.

Την είδηση δημοσίευσε πρώτη η εφημερίδα City Press της Νοτίου Αφρικής, αναφέροντας το εξής: “Επρόκειτο να περάσουν έναν ονειρεμένο μήνα του μέλιτος στο συγκεκριμένο μέρος, αλλά τελικά κοιμήθηκαν 16 χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλο. Από το πρώτο βράδυ κιόλας, το ζευγάρι δεν έμεινε μαζί”. Δεν είναι και λίγα, άλλωστε, αυτά που πέρασε η πριγκίπισσα του Μονακό, με όλες τις νέες αποκαλύψεις για την πολυτάραχη ζωή του συζύγου της.

Ωστόσο, οι δυο τους φρόντισαν να κρύψουν επιμελώς τις προσωπικές τους διαφωνίες και να πραγματοποιήσαν τις προγραμματισμένες κοινές τους εμφανίσεις. Το δημοσίευμα μάλιστα, αναφέρει ότι όταν το ζευγάρι έπρεπε να συναντήσει τον Πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής Jacob Zuma, η Σαρλίν και ο Αλβέρτος έφθασε μαζί με ένα αυτοκίνητο, αλλά μετά το τέλος της συνάντησης οι δυο τους έφυγαν με διαφορετικά οχήματα.


Από κοινή τους εμφάνιση στην Ν. Αφρική!

Read More

And More