Νέος έρωτας για την Έλενα Παπαβασιλείου!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αλλά και τηλεοπτικά ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια του “Πάνω στην Ώρα” Έλενα Παπαβασιλείου βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Αλιόσα Γκρίσιν.

Όπως αποκαλυψε το STAR, ο 27χρονος και η παρουσιάστρια γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και αυτή που τους έκανε να έρθουν πιο κοντά είναι η Κατερίνα Καινούριου.
Αν και η νεαρή παρουσιάστρια αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά της, φαίνεται πως στη Μύκονο ήταν μαζί με τον καλό της. Μάλιστα, φρόντισαν να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα με το να μην πηγαίνουν σε κοσμικά στέκια. Όσοι, πάντως, τους είδαν από κοντά κάνουν λόγο για ερωτευμένο ζευγάρι…

Ακόμη, όπως διαβάζουμε στην “Espresso”, είναι ο γιος του Βασίλη Γκρίσιν, στον οποίο ανήκει η εταιρεία Alpha Grisin που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο. Ο Αλιόσα Γκρίσιν, λέγεται πως ήταν θαυμαστής της παρουσιάστριας η οποία με τη σειρά της, εντυπωσιάστηκε από την έντονη προσωπικότητά του.
Κι ενώ το ζευγάρι φέρεται να απολαμβάνει τον έρωτά του, η επαγγελματική πορεία της παρουσιάστριας για τη νέα σεζόν, παραμένει ακαθόριστη.
Δες το video από το zappit:

Read More

And More