Ο Δ. Βλάχος στο TLIFE για την επιτυχία, το Dancing και το one night stand!

Φέτος απολαμβάνουμε τον Δημήτρη Βλάχο στο τηλεπαιχνίδι “Πλάκα Κάνεις” με τον Σάββα Πούμπουρα. Κάνουν φάρσες, γελάνε και δίνουν και λεφτά! Που αλλού μπορείς να περάσεις τόσο καλά και να πάρεις και 4.000 ευρώ φεύγοντας;
Έτσι λοιπόν αποφάσισε και το Tlife να κάνει μια πλάκα στον Δημήτρη Βλάχο την οποία θα δεις προσεχώς…
Για την ώρα μπορείς να διαβάσεις τα μυστικά του όμορφου ηθοποιού για τις γυναίκες, τον έρωτα, τα επαγγελματικά του σχέδια, το “Dancing with the stars” και τις πλάκες που κάνει με τον φίλο του Σάββα…
Πως είναι η συνεργασία σου με τον Σάββα Πούμπουρα;
Με τον Σάββα πάμε πάρα πολύ καλά! Γνωριστήκαμε καλύτερα από το “Dancing with the stars” που τύχαινε πολλές φορές να κάνουμε μαζί πρόβες και δέσαμε καλύτερα στην εκπομπή. Κάνουμε πολύ χαβαλέ και οι 2 και γενικώς έχει δέσει το γλυκό που λέμε. Μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή και από την πρώτη στιγμή που ο σταθμός μου έδειξε το concept της συγκεκριμένης εκπομπής μου άρεσε πάρα πολύ γι’ αυτό κιόλας δέχτηκα να την κάνω. Αν δεν μου άρεσε και δεν την πίστευα δεν θα το έκανα κιόλας.
Εσύ κάνεις πλάκες;
Κάνω πλάκες συνέχεια σε φίλους, σε γνωστούς…κάνω!
Σε άγνωστους;
Σε αγνώστους εξαρτάται. Αν με προδιαθέτει η φάτσα ο χαρακτήρας τότε ναι…
Ποια είναι η πιο αστεία στιγμή που έχεις περάσει στην εκπομπή;
Κάθε μέρα κάναμε ένα 10ωρο γύρισμα και είχα πολλές στιγμές που γελούσαμε, περνούσαμε όμορφα, κάναμε χαβαλέ.. Οπότε δεν μπορώ σου ονοματίσω και να σου πω ότι “ξέρεις η στιγμή τότε που έγινε η τάδε φάρσα”. Έχουν γίνει πάρα πολλά σκηνικά και επί ενάμισι μήνα γελούσαμε σχεδόν κάθε μέρα οπότε είναι πολλά αυτά που έχουν γίνει. Γενικώς το έχω σαν μια πολύ όμορφη εμπειρία με πολύ γέλιο!

Περιμένατε αυτή την επιτυχία;
Από την στιγμή που περνούσαμε πολύ καλά στα γυρίσματα και γελούσαμε και ευχαριστιόμασταν περιμέναμε ότι θα υπήρχε ανταπόκριση από τον κόσμο, αλλά όχι τόσο πολύ ανταπόκριση και από το πρώτο επεισόδιο κιόλας. Διότι από το πρώτο επεισόδιο κιόλας πήγε πάρα πολύ καλά στα νούμερα, ειδικά στα νεανικά κοινά πάει σούπερ οπότε είναι ότι καλύτερο.
Θεωρείς ότι κάποιες φορές ξεπερνάτε τα όρια;
Όχι δεν τα ξεπερνάμε τα όρια. Όλες οι δοκιμασίες δεν θίγουν ως προσωπικότητα τον παίχτη, δηλαδή πάντα ζυγίζουμε τους παίχτες με το τι μπορούν να κάνουν, τι δεν μπορούν να κάνουν και να μην τους πιέσουμε πάρα πολύ. Και αν οι παίχτες πιστέψουν κάποια στιγμή ότι ξεπερνάνε τα όρια απλά δεν κάνουν την δοκιμασία και σταματάνε.
Εσένα άμα σου έκανε πλάκα ο άλλος που είχατε βγει, πως θα αντιδρούσες;
Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα..
Πως σου φάνηκε το Dancing; Θα ήθελες να ήσουν και φέτος;
Μια χαρά μου φαίνεται. Ε εντάξει εγώ ήμουν πέρσι, να ήμουνα και φέτος..εργολαβία θα πάρουμε; (γέλια). Επειδή έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα εγώ βοήθησα με την σειρά μου, το θέμα είναι να μπουν μέσα νέα άτομα και να βοηθήσουν και εκείνοι με την σειρά τους. Δεν θα υπήρχε λόγος να έμπαιναν πάλι οι ίδιοι.
Σου λείπει όμως το ότι δεν συμμετέχεις φέτος;
Δεν μου λείπει να σου πω..Επειδή ξέρεις τι; Είναι ωραίο το αποτέλεσμα που το βλέπεις στο τέλος αλλά οι καθημερινές πρόβες ήταν τόσο κουραστικές που δεν μου λείπουν. Το live μπορώ να σου πω ότι μου λείπει γιατί μαζευόμασταν όλοι μαζί και ήταν σαν πάρτι! Ήμασταν όλοι μες την τρελή χαρά .

Ποιον ξεχωρίζεις φέτος από το “Dancing”;
Μου αρέσει πάρα πολύ η Ελεονώρα Μελέτη. Μου αρέσει το ύφος της, όπως χορεύει γενικώς μου αρέσει πάρα πολύ.
Έχεις κάνει καταχρήσεις στην ζωή σου;
Δεν είμαι του ποτού δηλαδή στην ζωή μου άντε να έχω μεθύσει μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αλλά αυτό έχει συμβεί καλοκαίρι ήταν περίοδος που ήμουν σε διακοπές τέτοια πράγματα. Για μένα αυτές ήταν οι καταχρήσεις τώρα αν εννοείς για ναρκωτικά και τέτοια δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Ακόμα και το τσιγάρο το απεχθάνομαι δεν το μπορώ καθόλου.
Έχεις περάσει κατάθλιψη;
Γενικώς είμαι πιο down τον χειμώνα. Τώρα δεν ξέρω αν είναι ακριβώς κατάθλιψη αυτό που περνάω.. Αλλά υπάρχουν κάποιες φορές, τον χειμώνα πάντα γιατί με ρίχνει πολύ ο χειμώνας, που μπορεί να έχω περάσει. Ότι και αν έχω περάσει το έχω περάσει σε πολύ ελαφριά μορφή.
Η εμφάνισή σου σε βοηθάει να έχεις κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο;
Εντάξει πιστεύω ότι είναι καλό να είναι κάποιος εμφανίσιμος αλλά αν δεν έχεις κάτι περισσότερο να δώσεις πιστεύω ότι είναι ξενέρωτο μετά. Δηλαδή μόνο μια ωραία εμφάνιση οκ και;

Έχεις κάνει one night stand;
Εντάξει ως νέο παιδί έχω κάνει, δηλαδή ποιος στην εποχή μας δεν έχει κάνει; Βρες μου ένα άτομο που δεν έχει κάνει!
Είσαι ερωτευμένος;
Είμαι πάρα πολύ καλά στην φάση που είμαι τώρα. Που αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είμαι με κάποια κοπέλα, μπορεί και να μην είμαι. Δηλαδή εμένα μου αρέσουν και πάρα πολύ οι περίοδοι στην ζωή μου που είμαι μόνος μου και περνάω πάρα πολύ καλά.
Ποια είναι η άποψή σου για τον γάμο και τα παιδιά;
Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια και θέλω να κάνω και πολλά παιδιά μόλις βρω την κατάλληλη!
Τι ζητάς από μια γυναίκα να έχει;
Να με θέλει γι’ αυτό που είμαι πραγματικά, να μην θέλει τον Βλάχο, να θέλει τον Δημήτρη και επίσης ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη. Εξωτερικά θα ήθελα να περιποιείται τον εαυτό της, να αγαπάει τον εαυτό της.
Επόμενα επαγγελματικά σχέδια;
Στον ΑΝΤ1 υπάρχει μια σειρά που έχω κάνει το “Ελεύθερος και Ωραίος” που ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα βγει αλλά κάποια στιγμή θα βγει.
Κάτι ακόμα που έχω ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες είναι ένα site στο internet που είναι κατάστημα το οποίο έχει να κάνει με ανδρικά και γυναικεία αξεσουάρ-κοσμήματα. Λέγεται loca.gr Το έχω ανοίξει με ένα φίλο μου και βρίσκεις τα πάντα εκεί από αξεσουάρ και κοσμήματα από φθηνά μέχρι επώνυμα.

Ρεπορταζ: Αγγελική Χριστοπούλου

Read More

And More