Ο Κ. Σόμμερ στην Τατιάνα: ”Αν ήθελα να προβάλλω την προσωπική μου ζωή, θα είχα μπει στο B. Brother!”

Ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, που πρόσφατα βρέθηκε στην Γερμανία, όπου δοκίμασε την τύχη του στην υποκριτική, φιλοξενήθηκε στο πλατό του ”Αξίζει να το ζεις” και μίλησε στην Τατιάνα για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή, που διχάζεται ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία.

Ο ίδιος πρωταγωνιστεί σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της Γερμανίας, που προβάλλεται στο μεγαλύτερο κανάλι της χώρας καθώς και σε άλλες χώρες, όπως η Αυστρία κι η Ελβετία. Ο 35χρονος ηθοποιός, έχει σχεδόν κάθε μέρα, μέχρι τον Ιούνιο, γυρίσματα και στον ελεύθερο χρόνο του επισκέπτεται την Ελλάδα.

Όπως είπε ο ίδιος στην Γερμανία τα ”κίτρινα” περιοδικά, δεν ασχολούνται ιδιαίτερα μαζί του, αλλά αν το κάνουν, αυτό γίνεται με περισσότερη σεμνότητα σε σχέση με την Ελλάδα. Την Ζενίλντα δεν την έχουν βγάλει ποτέ πρωτοσέλιδο εκεί, αλλά όλοι οι δημοσιογράφοι, γνωρίζουν ότι υπάρχει σχέση στην Ελλάδα.

Επιπλέον, αναφορικά με τη σχέση του, δήλωσε: ”Δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαντώ αν είμαι ή δεν είμαι με κάποια κοπέλα. Η Ζενίλντα είναι πάρα πολύ καλά. – Σε σχετική ερώτηση συμπλήρωσε πως η ίδια είναι πολύ γλυκιά και καλή-. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που κάνει ”λαμογιές”. Όλα καλά. Όταν προβάλλεις την προσωπική σου ζωή, πρέπει να δέχεσαι και τις συνέπειες. Αν ήθελα να την προβάλλω, θα είχα μπει στο Big Brother. Είναι λογικό ότι δεν μπορείς να αποφύγεις να γράφονται και να λέγονται κάποια πράγματα, αλλά δεν χρειάζεται να βάζεις κι εσύ λάδι στη φωτιά.”

Read More

And More