Ο σύζυγος της Ν. Θάνου στην Τατιάνα: ”Η Νάταλι μ’ εκμεταλλεύτηκε ηθικά και οικονομικά!”

Χθες το απόγευμα στο πλατώ της εκπομπής ”Αξίζει να το ζεις” βρέθηκε η Νάταλι Θάνου, η οποία μίλησε στην Τατιάνα για το άγνωστο παρελθόν και το γάμο της με τον Δημήτρη Θάνο. Ο Δημήτρης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή κι εξέφρασε την επιθυμία του να απαντήσει στις δηλώσεις της Νάταλι, αλλά η ίδια δεν επιθυμούσε να τον ακούσει.

Σήμερα, ο Δημήτρης δηλώνει στην κάμερα της εκπομπής:

”Όχι μόνο με πλήγωσε, αλλά μ’ ευνούχησε κιόλας. Υπάρχουν και όρια και η Νάταλι τα ξεπέρασε. Όταν για παράδειγμα αγκαλιάζεται με άλλους μπροστά μου, δεν τα ξεπερνάει τα όρια; Ή όταν εγώ κάνω ότι δεν βλέπω; Σκεφτείτε το λίγο… Δεν υπάρχει αυτό που έχω ζήσει. Τ’ ότι δεν ζήλευα δεν σημαίνει ότι μπορεί ο άλλος να πηγαίνει και να την αγκαλιάζει μπροστά μου. Ήμαρτον!”

Σχετικά με τον γάμο του με την πρώην playmate, που επιθυμούσε να μείνει κρυφός είπε και κράτησε 6 χρόνια:

”Τα τρία πρώτα χρόνια όλα κυλούσαν όμορφα και ξαφνικά η Νάταλι άρχισε να με πολεμάει. Γι’ αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Σιγά σιγά άρχισε να με αποδυναμώνει κι έλεγα πράγματα που δεν ισχύουν, όπως ότι δεν δουλεύω. Εγώ άφησα τη δουλειά μου -και το τονίζω- είχα ένα βιβλιοπωλείο και το παράτησα για να ακολουθήσω τα όνειρα της Νάταλι. Εδώ κι έξι χρόνια , μόνο εγώέκλειναν όλα τα promotion, όλες τις παραγωγές, όλες τις συμφωνίες, ό,τι έκανε η Νάταλι το οργάνωνα εγώ και ζητώ, από όλο αυτό που έχει γίνει εδώ κι έξι χρόνια, το μερίδιό μου. Είναι πολύ λογικό.”

Για το μερίδιό του…

”Δεν υπάρχει κάποιο μερίδιο σ’ αυτά τα πράγματα; Η Νάταλι έπαιξε κάποια χρήματα από όλο αυτό… Ζητάω αυτά που μου ανήκουν… Κι η Νάταλι μ’ έβλεπε σαν επιχείρηση. Εγώ δεν πλήρωνα τις παραγωγές της; Ποιος τις πλήρωνε; Mην λέμε πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ποιος έχει πληρώσει όλες αυτές τις παραγωγές; Όλα αυτά που είχα αποκτήσει από το βιβλιοπωλείο τα έδωσα στη Νάταλι. Και να τώρα τι έγινε. Όταν εγώ τρέχω στις συναυλίες με την Νάταλι, σε ποιον ν’ αφήσω το μαγαζί μου; Με αποτέλεσμα να χάσω την ενέργειά μου. Όλοι είχαν προβλήματα με τις επιχειρήσεις τους, αλλά δεν σηκώνονται να φύγουν, το παλεύουν. Εγώ σηκώθηκα κι έφυγα κι έδωσα την ενέργειά μου στην Νάταλι. Κι έγινε αυτό που έγινε.”

Δες το βίντεο:

Read More

And More