Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, περιγράφει στο TLIFE, τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν – Τον χτυπούσαν με λοστό στο κεφάλι!

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε χθες τη νύχτα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στο TLIFE o σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη Βασίλης Γκουρούσης.

“Η Τέτα ήταν στο μπάνιο και γω στο σαλόνι. Δεν κοιμόμασταν γιατί οι ληστές μπήκαν στις 9 παρά το βράδυ στο σπίτι μας ” λέει στο TLIFE, o σύζυγος της γνωστής αισθητικού. Οι ληστές ήταν τρεις . Ο Βασίλης προσπάθησε να αντισταθεί και τότε άρχισαν να τον χτυπάνε με σιδηρογροθιές, σιδερένιους λοστούς και γαλλικό κλειδί στο κεφάλι αλλά και σε όλο το σώμα με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει. Εκείνος αντιστάθηκε και ο ένας από τους ληστές έβγαλε όπλο και έπεσαν πυροβολισμοί.

Ο Βασίλης σταμάτησε να αντιστέκεται, όταν οι ληστές άρχισαν να χτυπάνε την Τέτα Καμπουρέλη και υποχώρησε όταν ο ένας από τους δράστες έβαλε το όπλο στον κρόταφο της συζύγου του απειλώντας να τη σκοτώσει.

Οι ληστές μετά τον ξυλοδαρμό και τους πυροβολισμούς ξερίζωσαν κυριολεκτικά το χρηματοκιβώτιο από τον τοίχο του σπιτιού, το πήραν και έφυγαν. Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του θύματος στο TLIFE, στο χρηματοκιβώτιο το γνωστό ζευγάρι είχε κοσμήματα μεγάλης αξίας, ρολόγια και αρκετές χρυσές λίρες. “Η αξία των αντικειμένων που εκπλάπησαν εκτιμάται πάνω από 150 χιλιάδες ευρώ, δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης στο TLIFE


H Tέτα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ενώ ο σύζυγός της που είναι άσχημα χτυπημένος του δόθηκε αγωγή με παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη.

Read More

And More