Ο. Τζιόβας: “’Εχουμε χωρίσει με την Κατερίνα. Το φταίξιμο είναι όλο δικό μου!”

Άκρως αποκαλυπτικός και ειλικρινής εμφανίστηκε ο Ορέστης Τζιόβας σε συνέντευξη που έδωσε, όπου μίλησε για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Παπουτσάκη και εξομολογήθηκε πως εκείνος φταίει για το τέλος της σχέσης τους.
Αφού μίλησε, αρχικά, για τις σχέσεις και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί μια μεγάλη απόρριψη, δήλωσε χωρίς φόβο και πάθος πως και οι άντρες κλαίνε. “Μια χαρά κλαίνε”, είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά, βέβαια, το χωρισμό του με την Κατερίνα Παπουτσάκη εξομολογήθηκε στη συνέντευξή του στο “Hello!”: “Έχουμε χωρίσει με την Κατερίνα. Το φταίξιμο είναι όλο δικό μου και λυπάμαι. Είναι μια πολύ στενόχωρη κατάσταση, για την οποία δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο. Απλώς εύχομαι τα καλύτερα στην Κατερίνα”.

Για τις σχέσεις γενικότερα δήλωσε: “Πιστεύω πως αφενός είναι πολύ περίπλοκες οι σχέσεις κι αφετέρου, λόγω κοινωνίας και λόγω εποχής, έχουμε γίνει πιο περίπλοκοι εμείς οι άνθρωποι. Κατ’ αρχάς, έχουμε περισσότερες επιλογές. Τα παλαιότερα χρόνια ήταν κάτι πιο σπουδαίο να γνωρίσεις έναν άνθρωπο και να συνάψεις σχέση μαζί του. Τώρα δεν επενδύουν διότι υπάρχει ο φόβος.”
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More