OMG! Αυτός που βλέπεις εδώ δεν είναι ο Stalone! Είναι γυναίκα και μεταμορφώθηκε με το μακιγιάζ!

Ναι, συμφωνώ ότι αυτές οι photos που σου δείχνω εδώ δεν είναι ότι καλύτερο για την αισθητική σου. Και ναι, αυτό το θέμα θα μπορούσε να συνοδεύεται από την ένδειξη απομακρύνετε τα μικρά παιδιά από τους υπολογιστές. Αλλά να που αυτές οι photos έχουν κάνει το γύρω του μπιουτόκοσμου (έχω κι αυτή την φίλη Σ. που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω χωρίς να με ενημερώσει!), το θέμα από μόνο του είναι πολύ δυνατό και τελικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ!

Στις photos που βλέπεις παραπάνω ΔΕΝ είναι ο Silvester Stalone! Για αρχή, δεν είναι καν άντρας αυτός που βλέπεις στα δεξιά! Πρόκειται για την Ιταλίδα Lucia Pitallis η οποία χρησιμοποιεί τις ικανότητες της στο μακιγιάζ με έναν ομολογουμένως… παράδοξο τρόπο αφού μπορεί να μεταμορφωθεί σε όποιον διάσημο άντρα μπορείς να φανταστείς. Και μάλιστα, με τεράστια επιτυχία. Την οποία (σ.σ. επιτυχία) μπορείς να κρίνεις και μόνη σου βλέποντας τις photos παρακάτω…

Μπορεί, λοιπόν, να μεταμορφωθεί σε Iggy Pop!

/

… ή σε Jim Morrison!

/

… ή ακόμη και σε Sylvester Stalone από το Rocky (προφανώς του έχει αδυναμία!)

/

Λοιπόν, πώς σου φάνηκε; Δεν είναι τόσο πετυχημένη κάθε της μεταμόρφωση; Στείλε γνώμες! Και εν τω μεταξύ, αν έχεις μια κάποια ανοχή σε… σκιαχτικές εικόνες η οποία να συνδυάζεται και με λατρεία στο μακιγιάζ, μπορείς να την κάνεις follow στο instagram της (lucia_pittalis) και να βλέπεις δουλειές της.

Read More

And More