Οι celebrities στην πρεμιέρα των Οικονομάκου – Παπαγιάννη – Αθανασίου! Δες φωτογραφίες

Τις θετικές εντυπώσεις του κοινού συγκέντρωσαν η Αθηνά Οικονομάκου, ο Μάνος Παπαγιάννης και ο Μάριος Αθανασίου στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Η μέθοδος της απιστίας”. Οι τρεις ηθοποιοί καθήλωσαν το κοινό και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα.
Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης έδωσαν το “παρών” πολλά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου. Ανάμεσά τους ήταν η Αγγελική Δαλιάνη, η Βάσια Παναγοπούλου, ο Αντώνης Αντωνόπουλος, η Βάσω Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Νάσος Γαλακτερός, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Μαρία Ανδρούτσου και πολλοί άλλοι.
Λίγα λόγια για την υπόθεση της παράστασης:
Υπάρχει άντρας που αξίζει την εμπιστοσύνη μιας γυναίκας; Όταν μάλιστα, αυτός ο άντρας είναι και πολιτικός; Η Αγγελική, έχει ήδη δοκιμάσει το πικρό ποτό της απιστίας. Ο πρώτος άντρας της την απατούσε και μάλιστα άφησε και στα απομνημονεύματά του οδηγίες για… το πώς να απατήσετε τη γυναίκα σας!

Στον δεύτερο γάμο της, παίρνει όρκο ότι κάτι τέτοιο δεν θα το επιτρέψει να συμβεί. Έλα όμως που ο Ριμπαρντιέ είναι ίδιος και χειρότερος… Ακολουθεί μάλιστα μια μέθοδο δικής του σύλληψης για να την απατά… μια Μέθοδο Απιστίας μοναδική! Δίνει μάλιστα και μαθήματα στον παλιό του φίλο τον Τομερό για το πώς να κερδίσει την καρδιά της γυναίκας που έχει βάλει στο μάτι.. Μόνο που αυτή η γυναίκα, είναι η γυναίκα του, η Αγγελική!

Ένας σοφέρ και η καμαριέρα του σπιτιού, ο απατημένος σύζυγος της ερωμένης του Ριμπαρντιέ, όλοι ζουν μια απίστευτη νύχτα: ανεβαίνουν παράθυρα, παίζουν στημένα παιχνίδια στα χαρτιά, ψάχνουν να βρουν ένα κουμπί παντελονιού, κυνηγούν τηλεγραφήματα που δεν πρέπει να πέσουν σε λάθος χέρια, προσπαθούν να κατακτήσουν το αντικείμενο του πόθου τους, Η μέθοδος της απιστίας να δείξει αν είναι ή όχι, αλάνθαστη…

Δες φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης:

Αγγελική Δαλιάνη


Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάνος Παπαγιάννης, Μιχάλης Ρέππας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος


Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Αθηνά Οικονομάκου, Βάσω Λασκαράκη, Γιάννης Τσιμιτσέλης


Ο Γιώργος Τσαλίκης με την σύζυγό του Δώρα και ο Μάριος Αθανασίου


Αθηνά Οικονομάκου και Αργύρης Αγγέλου


Άρης Πλασκοβίτης, Ησαΐα; Ματιάμπα, Αργύρης Αγγέλου


Ο Νάσος Γαλακτερός με τη Νόρα Βαλσάμη


Βάσια Παναγοπούλου

Read More

And More