Οι celebrities τίμησαν τον Κώστα Βουτσά! Δες ποιοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα του

Πρεμιέρα είχε χθες το βράδυ στο θέατρο “Ηβη” η θεατρική παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου “Ο παππούς έχει πίεση” με τον Κώστα Βουτσά, την Σοφία Παυλίδου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Θωμαΐδα Ανδρούτσου, τον Πέτρο Λαγούτη και τον Κώστα Αποστολάκη.

Μπορεί να πέρασαν 15 χρόνια, αλλά ο παππούς δεν έβαλε μυαλό και η επιτυχημένη παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου επέστρεψε στη θεατρική σκηνή, πιο επικαιροποιημένη από ποτέ.
Το “παρών” στην παράσταση έδωσαν πολλά ονόματα του καλιτεχνικού χώρου. Ανάμεσά τους ήταν η Παναγιώτα Βλαντή, η Δήμητρα Ματσούκα, η Κατερίνα Λέχου, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Μαρία Ανδρούτσου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την Έφη Μουρίκη, η Μαρία Καβογιάννης, ο Σπύρος Παπαδοπούλος και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Ο παππούς (Κώστας Βουτσάς), οι τρεις εγγονές του (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ως Φώφη, Θωμαΐς Ανδρούτσου ως Πόπη, Σοφία Παυλίδου ως Μαρία), ένας μπάτσος (Κώστας Αποστολάκης) κι ένας πιτσιρικάς από το Σύνταγμα (Πέτρος Λαγούτης) έρχονται αντιμέτωποι με απρόσμενες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στην Ελλάδα του 2012, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Η μία εγγονή ψάχνει επειγόντως σπέρμα από άνθρωπο εμπιστοσύνης για να κάνει πραγματικότητα τον μεγάλο της καημό, να τεκνοποιήσει. Η δεύτερη ερωτεύεται το συντηρητικό μπάτσο και από το απόλυτο φρικιό μεταμορφώνεται σε γυναίκα για σπίτι. Και η τρίτη κηρύσσει την επανάστασή της και αλλάζει επιτέλους ζωή, θέτοντας τους δικούς της όρους και κανόνες.

Μέντορας της οικογένειας; Ποιος άλλος; Ο παππούς φυσικά! Κάτι τα 80 του χρόνια, κάτι το αριστερό του παρελθόν, κάτι η άνοια που τον έχει κυριεύσει, ο παππούς μεταλλάσσεται και γίνεται φαν των Pink Floyd έχοντας ως μότο του τη θρυλική φράση “Hey, teacher, leave the kids alone”.
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:


Παναγιώτα Βλαντή


Μαρία Ανδρούτσου


Δήμητρα Ματσούκα


Αθηνά Οικονομάκου


Χριστίνα Αλεξανιάν


Πέτρος Λαγούτης και Χρήστος Φερεντίνος


Δήμητρα Παπαδοπούλου και Κώστας Αποστολάκης


Θωμαΐς Ανδρούτσου, Πέτρος Λαγούτης, Παναγιώτα Βλαντή


Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την Έφη Μουρίκη


Αθηνά Οικονομάκου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Νίκη Παλληκαράκη


Μαρία και Θωμαΐς Ανδρούτσου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Έφη Μουρίκη, Σοφία Παυλίδου και Χρήστος Φερεντίνος


Ο Χρήστος Φερεντίνος με την σύζυγό του Σοφία και την Μαρία Ανδρούτσου


Κώστας Αποστολάκης και Χρήστος Φερεντίνος


Ο Κώστας Σπυρόπουλος με την Μαρία Καβογιάννη και τον Χρήστο Φερεντίνο


Παναγιώτα Βλαντή και Νίκη Παλληκαράκη

Δήμητρα Παπαδοπούλου και Χρήστος Φερεντίνος


Σκηνή από την παράσταση!


Οι πρωταγωνιστές στη σκηνή του θεάτρου “Ήβη”

Read More

And More