Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες της Δ. Νομικού με τον Χ. Χολίδη!

Αχώριστοι φαίνεται πως είναι τον τελευταίο καιρό, ο Χρήστος Χολίδης και η Δούκισσα Νομικού. Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στα βραβεία “Γυναίκες της χρονιάς” που έγιναν πριν από λίγες μέρες στην Κύπρο.

Οι πληροφορίες τους θέλουν να είναι ζευγάρι, οι ίδιοι βέβαια ούτε το επιβεβαιώνουν ούτε το διαψεύσουν, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.Το μόνο σίγουρο όμως, είναι πως κατά το ταξίδι τους στην Κύπρο, ο Χρήστος και η Δούκισσα ήρθαν πολύ κοντά και πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του “ΟΚ!”, η 25χρονη παρουσιάστρια έφθασε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου, ενώ ο Χρήστος ταξίδεψε με τη βραδινή πτήση και έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο, μετά από επιθυμία του γνωστού τραγουδιστή, που ζήτησε να μετακινηθεί στη Λευκωσία.
“Το βράδυ στα παρασκήνια της εκδήλωσης βρίσκονταν συχνά στο καμαρίνι της, έκαναν πλάκα μεταξύ τους, η Δούκισσα τον ρωτούσε αν την κολακεύει το φορεμά της, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης συμμετείχε στη συζήτηση”, αναφέρει άνθρωπος που τους είδε μαζί. Μάλιστα ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να την τραβά αναμνηστικές φωτογραφίες με το κινητό του.

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More