Οι τελευταίες στιγμές του άτυχου επιχειρηματία όπως τις έζησε η σύντροφός του!

Ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού επιχειρηματία Νίκου Γιγουρτάκη το πρωί της Τετάρτης, συγκλόνισε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κι επιχειρηματικό κόσμο! Ο Νίκος ήταν μόλις 30 ετών όταν άφησε την τελευταία του πνοή σε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή καρδιάς και διαπιστώθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου μεταφέρθηκε.

Εκτός όμως, από τους φίλους του και τους γνωστούς του που πονάνε και είναι βαθιά λυπημένοι από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή, είναι όπως είναι φυσικό και ο πατέρας του, Τάκης Γιγουρτάκης και η σύντροφός του, Ειρήνη Λάσπα, που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Νίκο πριν φύγει από τη ζωή, αφού πέθανε στο πλευρό της.

Έτσι περιέγραψε τις τελευταίες δραματικές στιγμές του Νικόλα η σύντροφός του:

“Ξαπλώσαμε και μου είπε σ’αγαπώ. Είσαι η γυναίκα μου, μόνο εσένα αγαπάω. Μου είπε καληνύχτα καρδιά μου και με φίλησε. Κοιμόμασταν αγκαλιά.

Μετά από τέσσερις ώρες ξύπνησα από κάτι θορύβους και τον είδα ανάποδα στο κρεβάτι να έχει σπασμούς και να μην μπορεί να ανοίξει τα μάτια του.

Πήρα το ΕΚΑΒ και μου είπαν ότι έρχονται. Ο Νίκος συνέχισε να έχει σπασμούς, όμως μετά από δέκα λεπτά ηρέμησε. Νόμισα λοιπόν ότι απλά τον είχε πιάσει μια κρίση και ηρέμησε. Ξαναπαίρνω το ΕΚΑΒ και μου λένε το ασθενοφόρο έχει ξεκινήσει ήδη από το Ασκληπιείο της Βούλας.

Με συνέδεσαν με μία γιατρό που μου έλεγε τι να κάνω όμως αυτός δεν είχε αισθήσεις. Δεν ανέπνεε καν και το ασθενοφόρο ήρθε μετά από άλλα δέκα λεπτά”…

Δες το βίντεο:

Σήμερα οι συγγενείς και οι φίλοι του Νικόλα θα τον αποχαιρετήσουν για πάντα στο Νεκροταφείο του Π. Φαλήρου στις 5.30 το απόγευμα

Read More

And More