Όλα όσα έγιναν στο “Dancing with the stars”! Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια

Με πολλές εκπλήξεις, χορό και ανατροπές έγινε το 11ο live του “Dancing with the Stars”, το οποίο και προβλήθηκε εκτάκτως την Πέμπτη με διπλή αποχώρηση και έναν rock ‘n roll marathon που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η οικοδέσποινα της βραδιάς Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε με λευκό μίνι φόρεμα και styling εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα, ενώ high light της βραδιάς ήταν η guest εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού.

Οι διαγωνιζόμενοι επέλεξαν στο πρώτο μέρος του διαγωνισμού να χορέψουν τα αγαπημένα τους τραγούδια: Πρώτο ζευγάρι η Νάντια Μπουλέ και ο Θάνος Πισσανίδης που χόρεψαν σε free style το “Kiss” του Prince. Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Ηλίας Μπούτσης χόρεψαν το paso doble από την ταινία “Οι Πειρατές της Καραϊβικής”, ο hair sytlist Τρύφωνας Σαμαράς διάλεξε το “Felicita”, ο Αργύρης Αγγέλου το “Sexy Back” και ο Κώστας Μαρτάκης το “Bombay Bo”.

Σειρά είχε ο rock ‘n roll marathon, όπου οι κριτές, ανά 20- 30 δευτερόλεπτα, έδιωχναν ένα ζευγάρι από τη σκηνή του “Dancing with the Stars” και ακολούθησε η εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού η οποία χόρεψε mambo με τον Βαγγέλη Χολέβα.

Στο φινάλε της εκπομπής ήρθε και η διπλή αποχώρηση από το παιχνίδι με τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Νάντια Μπουλέ να μην περνούν στον ημιτελικό της Κυριακής.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More