Ολη η αλήθεια για τις επαφές της Σίσσυς με το Star ! Ποιες οι σχέσεις της με τον Alpha ;

Τι κι αν εκείνη απολαμβάνει τις χαρές της θάλασσας και τα χάδια του ήλιου στις παραλίες του Αιγαίου; Απ ΄ότι δείχνουν τα φαινόμενα, η τηλεοπτική της τύχη δουλεύει στην Αθήνα ! Ο λόγος ; Ο λόγος τόση ώρα για την Σίσσυ Χρηστίδου που για ακόμα μία φορά πρωταγωνιστεί έντονα στα τηλε-μεταγραφικά σενάρια της εποχής.

Η γνωστή παρουσιάστρια εδώ και περίπου δύο μέρες φιγουράρει σε όλα τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ σε εφημερίδες, περιοδικά, Internet και τηλεοράση, μετά τις νεότερες τηλε-εξελίξεις που μας προέκυψαν γύρω από το όνομά της.

Η Σίσσυ αυτή την φορά εμφανίζεται να είχε ραντεβού με τους ανθρώπους του Star, ενόψει φυσικά της νέας τηλεοπτικής σεζόν που βρίσκεται καθ ‘οδόν για τους δέκτες μας. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που έσπευσαν να πουν ή να υπονοήσουν πως το ραντεβού αυτό, το επεδίωξε η ίδια, μιας και έχει φτάσει στα όριά της με τους ανθρώπους του Alpha που ακόμα σφυρίζουν (όχι κλέφτικα…) αλλά… γερμανικά και δεν την έχουν καλέσει να υπογράψει το νέο της συμβόλαιο. Κάποιοι άλλοι πάλι υποστηρίζουν, πως οι της Κάντζας δεν σκίζουν και τα… ρούχα τους για να την διατηρήσουν στο δυναμικό τους !

Τι όμως απ ΄όλα αυτά είναι αλήθεια και τι… υπερβολές της εποχής, έτσι για υπάρχει συνεχώς ένα θέμα και ένας ντόρος γύρω από τα εγχώρια αστέρια της τι-βιτσας μας ;

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, το ραντεβού αυτό της Σίσσυς και των ανθρώπων του Star, όχι δεν ζητήθηκε από την πλευρά της παρουσιάστριας, ούτε… επιδιώχθηκε με κάποιον τρόπο από εκείνη, γιατί είναι ενοχλημένη που ακόμα δεν έχει κλειθεί από τους ανρθώπους του Alpha για να υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο.

Ηταν ένα ραντεβού το οποίο ζήτησε η διοίκηση του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς και το οποίο όντως πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, όπως ακούστηκε.

Ραντεβού στο οποίο μάλιστα η Σίσσυ εμφανίστηκε ναι μεν λαμπερή, αλλά και αρκετά αγχωμένη, παρά το γεγονός πως είχε στο πλευρό της τον πολύ καλό της φίλο και συνεργάτη, Παύλο Σταματόπουλο. Εναν άνθρωπο ο οποίος και από ραντεβού ξέρει καλά και από προτάσεις διεκδίκησης και από το τι πάει να πει να αρχίσεις να συχνάζεις σε νέες τηλεοπτικές γειτονιές, μιας και είναι σαράντα χρόνια (που λέει ο λόγος, μην το πάρετε και τοις μετρητοίς…) φούρναρης και έχει… ψήσειιιιιιι σε όλα τα κανάλια, είτε δουλεύοντας μπροστά, είτε πίσω από τις κάμερες.

Και περνάω στο δεύτερο σενάριο που ήθελε την Σίσσυ να βρίσκεται στο Star, γιατί οι της Κάντζας της έκλεισαν λέει με τον τρόπο τους, την… πόρτα στα μούτρα και δεν ενδιαφέρονται να την κρατήσουν στο δυναμικό τους. Ούτε αυτό το σενάριο ισχύει. Η Σίσσυ και οι άνθρωποι του Alpha, παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, εξακολουθούν να διατηρούν άριστες σχέσεις.

Και για του λόγου το αληθές; Ηδη, με το που πληροφορήθηκαν το ραντεβού της γνωστής παρουσιάστριας με τους ανθρώπους του Star, ζήτησαν να ξανά βρεθούν και να συζητήσουν για ακόμα μία φορά τα της συνεργασίας τους, δείχνοντας έτσι από την δική τους πλευρά, πως υπάρχει το ενδιαφέρον και η πρόθεση για να συνεχίσουν παρέα το τηλεοπτικό τους ταξίδι…

Αποτέλεσμα ; Η Σίσσυ αυτή την στιγμή βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κανάλια. Βρίσκεται ανάμεσα και στο Star, αλλά και στον Alpha. Συζητήσεις και επαφές κάνει και με τις δύο πλευρές ,όπως επίσης είμαι σε θέση να γνωρίζω καλά, πως δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας επίσης και με καμία από αυτές τις δύο πλευρές.

Μάλιστα, όπως μου είπε χαρακτηριστικά και ένας στενός της φίλος ; “Η Σίσσυ βρίσκεται σε δίλλημα και ακόμα πραγματικά δεν ξέρει τι θα κάνει. Από την μία πλευρά η πρόταση του Star ήταν άκρως κολακευτική για ΄κείνη σε τέτοιους χαλεπούς τηλεοπτικούς καιρούς που ζούμε και από την άλλη η σχέση αγάπης που έχει με τον Alpha, παραμένει, γι ΄αυτό και οι συζητήσεις τους συνεχίζονται… Είναι ακόμα νωρίς για να πάρεις τις οριστικές της αποφάσεις…”

Read More

And More