Onirama: Ετοιμάζονται να κατακτήσουν και το Λονδίνο με ένα εντυπωσιακό live στο O2 Forum!

Σε έναν από τους σημαντικότερους και ιστορικότερους συναυλιακούς χώρους του Λονδίνου, στο O2Forum Kentish Town, θα τραγουδήσουν οι Onirama. Το δυναμικό συγκρότημα ετοιμάζεται να κάνει ένα World Party στις 10 Μαΐου στην βρετανική πρωτεύουσα. Την είδηση ανακοίνωσε ο ανατρεπτικός frontman, Θοδωρής Μαραντίνης μέσα από τις επίσημες σελίδες του στα social media.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα τους δούμε να τραγουδούν στο εξωτερικό αφού το περασμένο καλοκαίρι (τον περασμένο Σεπτέμβρη για την ακρίβεια) ξεσήκωσαν την Αμερική με την επιτυχίες τους. Με το ίδιο κέφι και την ανεξάντλητη ενέργειά τους πάνω στο stage θα τους απολαύσουν και όσοι βρεθούν σε αυτό το μοναδικό live που έχουν ετοιμάσει. Τόσο για τους ομογενείς όσο και για τους Άγγλους που έχουν σπευσει ήδη να πάρουν τα εισιτήριά τους!

Και σε αυτό το party τα μέλη του πιο δημοφιλούς συγκροτήματος στην Ελλάδα -όπως τους συστήνει και στην επίσημη σελίδα του το O2 Forum- δεν θα είναι μόνοι τους! Θα τραγουδήσουν μαζί τους ο Πάνος Μουζουράκης και ο Stereo Mike. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εκεί…

Σύντομα, θα μας ανακοινώσουν κι άλλα πράγματα μέσα από τις σελίδες τους στα social media. Οι ίδιοι ειναι ενθουσιασμένοι που θα έχουν την ευκαιρία να τραγουδήσουν σε ένα τέτοιο κοινό κι εμείς ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα!

And so it begins..#onirama #live #London #presale #londoncalling #poula #Yolo#atticaentertainment

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @thodorismarantinis στις

Read More

And More