Onirama: Μάγεψαν το Λονδίνο με τη συναυλία τους στο O2 Forum! Φωτογραφίες

Σε έναν από τους σημαντικότερους και ιστορικότερους συναυλιακούς χώρους του Λονδίνου, στο O2 Forum Kentish Town, τραγούδησαν το βράδυ της Τρίτης οι Onirama. Το δυναμικό συγκρότημα έκανε ένα World Party που σίγουρα θα μείν ει αξέχαστο σε όσους είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν. Το TLIFE βρέθηκε στη βρετανική πρωτευούσα για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα αλλά και φωτογραφικό υλικό από όσα έγιναν στη σκηνή, στα παρασκήνια αλλά και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του συγκροτήματος στην πόλη.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε να τραγουδούν στο εξωτερικό -σίγουρα ούτε και η τελευταία- αφού το περασμένο Σεπτέμβρη ξεσήκωσαν την Αμερική με την επιτυχίες τους. Με το ίδιο κέφι και την ανεξάντλητη ενέργειά τους μάγεψαν και το Λονδίνο!

Σε αυτό το party είχαν όμως και ειδικούς προσκεκλημένους. Μοιράστηκαν τη σκηνή αρχικά μαζί με την 20χρονη Sma RaG Da που ανέλαβε και το opening act.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις όσα μας είπε η Sma RaG Da λίγο πριν το live

Στη συνέχεια τραγούδησαν μαζί με τον Stereo Mike ο οποίος ζει μόνιμα πια στο Λονδίνο όπου και διδάσκει σε πανεπιστήμιο.

Από τις δυνατές στιγμές της βραδιές ήταν η συνύπαρξή τους στη σκηνή με τον Πάνο Μουζουράκη που όχι μόνο τραγούδησε αλλά είπε και ανέκδοτα στο κοινό μετά από προτροπή του frontman του συγκροτήματος, Θοδωρή Μαραντίνη.

Έκπληξη ήταν για το κοινό όμως και η εμφάνιση της Έλενας και της Φένιας Τσικιτίκου. Οι δίδυμες μπαλαρίνες έντυσαν με τα χορευτικά τους την βραδιά και έδωσαν τη δική τους μαγεία στο live.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα για τις αδελφές Τσικιτίκου

Σε ένα από τα τραγούδια παρτενέρ της Φένιας ήταν ο Θοδωρής. Οι δύο τους παρουσίασαν ένα αισθησιακό χορευτικό (θυμήσου εδώ) με τον frontman να ξεδιπλώνει ένα ακόμα ταλέντο του.

Ο Θοδωρής δεν σταμάτησε να χορεύει και να παίζει με τον κόσμο προκαλώντας τους να τραγουδήσουν μαζί του. Αρκετές φορές μάλιστα κατέβηκε από το stage για να τους πλησιάσει και να τους δώσει το μικρόφωνο.

Δεν παρέλεψε μετά το τέλος της βραδιάς να τους ευχαριστήσει για την παρουσία τους όπως και την Attica Entertainment που βοήθησε να γίνει πραγματικότητα αυτή η εντυπωσιακή παραγωγή.

Στο κοινό βρέθηκαν και πολλοί αγαπημένοι φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες των Onirama. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Λεβέντης, η Γιάννη Τερζή, ο Μιχάλης Ζέης και η Βέρα Μπούφη. Όλοι βρέθηκαν λίγο μετά το τέλος της συναυλίας στο καμαρίνι τους για να τους συγχαρούν για το γεμάτο ενέργεια live τους!

Λίγα λεπτά πριν το live

Στο πλευρό του συγκροτήματος βρέθηκε και η πιο φανατική τους θαυμάστρια που δεν είναι άλλη από την Σίσσυ Χρηστίδου. Καμάρωσε το σύζυγό της και έζησε μαζί του όλη την ανυπομονησία αλλά και την προετοιμασία για το ξεχωριστό live.


Ο Χρήστιος Τρεσίντσης είναι στα πλήκτρα του συγκροτήματος


Ο Δημήτρης Κοκονίδης στα ντραμς


Ο μπασίστας Αλέξ Παπακωνσταντίνου και το χαρακτηριστικό του στιλ με τα διαφορετικού χρώματος παπούτσια


Η αδερφή του Θοδωρή, Μαρία Μαραντίνη και ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Γιώργος Κοκονίδης


Η Έλενα και η Φένια Τσικιτίκου έκαναν πρόβες στο καμαρίνι τους


Ο Θοδωρής λίγο πριν βγει στο stage

Read More

And More