Ώρες αγωνίας για την Αθηνά Ωνάση!

Η Σιμπέλ Ντόρσα, που έγινε ευρέως γνωστή ως η πρώην αγαπημένη του Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο διεκδικεί την κηδεμονία του παιδιού της και γίνεται ο “εφιάλτης” της Αθηνάς Ωνάση.

Η Σιμπέλ είναι η γυναίκα με την οποία ο Αλβάρο απέκτησε ένα παιδί και την παράτησε για τα μάτια της Αθηνάς Ωνάση. Το μοντέλο από την Βραζιλία, τα τελευταία χρόνια, είχε πολλές ατυχίες στη ζωή του, καθώς μετά τον χωρισμό της από τον Ντόντα και την απόφαση του δικαστηρίου να δώσει την επιμέλεια του παιδιού τους στον πατέρα, προσπάθησε να φτιάξει τη ζωή της με τον νέο της σύντροφο. Ένα τροχαίο ατύχημα όμως κόστισε τη ζωή του αγαπημένου της, ενώ η ίδια αναγκάστηκε να κάνει δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις.

Η ίδια έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “5:00 το πρωί” και αναφέρεται στο μοιραίο εκείνο βράδυ που έβγαινε από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο, παραμορφωμένη και σε κωματώδη κατάσταση. Γράφει επίσης και για την κόρης της Βίβιαν, η οποία μεγαλώνει με τον Ντόντα και την πάμπλουτη κληρονόμο Αθηνά Ωνάση.
Το πρώην μοντέλο πάντως σε κάθε συνέντευξη δηλώνει πως θέλει να ξαναπάρει πίσω την κόρη της και να κερδίσει το χρόνο που έχει χάσει μαζί της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η σχέση της με τον Αλβάρο είναι πλέον ομαλή και τον επισκέπτεται συχνά ώστε να βλέπει την κόρη της. Τελευταία πάντως, όπως φαίνεται είναι έτοιμη να διεκδικήσει και πάλι την επιμέλεια της Βίβιαν, γεγονός που έχει στενοχωρήσει την Αθηνά Ωνάση.

Read More

And More