Ώρες αγωνίας για τον Ν. Στραβελάκη

Σε τραγωδία παραλίγο να μετατραπούν οι διακοπές του Νίκου Στραβελάκη και της οικογένειάς του στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου στην Αρκαδία, όταν ο μικρός γιος του παρασύρθηκε από έλκυθρο και τραυματίστηκε.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής του Mega στην “Espresso”, το πρωί της Δευτέρας είχε πάει με την γυναίκα του και τον 5χρονο γιο του στο χιονοδρομικό κέντρο. “Νοικιάσαμε ένα έλκηθρο για το παιδί. Λίγο αργότερα και ενώ βρισκόμασταν στην άκρη της πίστας σε μια μικρή πλαγιά, ένα άλλο έλκηθρο κατέβηκε σαν βολίδα. Ουσιαστικά ανεξέλεγκτο και μπροστά στα μάτια μας παρασύρει το γιο μας. Τα πόδια του έλκηθρου βρέθηκαν στα πόδια του και το τιμόνι στην κοιλιά του. Το παιδί εκτοξεύτηκε και έπεσε στο χιόνι, σφαδάζοντας από τον πόνο”.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως τα έχασε και νόμιζε ότι είχαν τσακιστεί τα πόδια του παιδιού του. Τότε συνειδητοποίησε πως το έλκηθρο που τον χτύπησε είχε για οδηγό ένα 5χρονο κοριτσάκι. Αμέσως, έψαξε να βρει τους γονείς του παιδιού, αφήνοντας για λίγο το γιο του με την σύζυγό του να περιμένουν το ασθενοφόρο.

Η μητέρα και ο παππούς του κοριτσιού βρίσκονταν αρκετά μέτρα μακριά και έπιναν τον καφέ τους. Μόλις τους διηγήθηκε το περιστατικό, του απάντησαν : “Πώς κάνετε έτσι; Παιδί είναι και παίζει”. Ο Νίκος Στραβελάκης εξοργισμένος τους επισήμανε πως δεν έπρεπε να αφήσουν το παιδί χωρίς επίβλεψη στη χιονοδρομική πίστα και εκείνοι άρχισαν να τον βρίζουν. Έτσι, εκείνος κάλεσε την αστυνομία και η μητέρα του κοριτσιού οδηγήθηκε στο τμήμα, ενώ ο παρουσιαστής πήγε με τον γιο του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Ευτυχώς το παιδί δεν είχε κάτι σοβαρό και είναι καλά. Αμέσως, αφότου έφυγε από το νοσοκομείο ο παρουσιαστής πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου του ζήτησε συγγνώμη η μητέρα του κοριτσιού κι εκείνος δεν της έκανε μήνυση.

Read More

And More