Τα απαραίτητα εργαλεία για να κάνεις επαγγελματικό μανικιούρ- πεντικιούρ στο σπίτι!

Όσο ο καιρός ανοίγει τόσο έχουμε περισσότερη διάθεση να περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Εκτός αυτού, στο παιχνίδι του καθημερινού styling μπαίνουν και τα ανοιχτά παπούτσια τα οποία προϋποθέτουν και φροντισμένα πόδια. Αν δεν θέλεις να ξοδέψεις χρήματα για ένα επαγγελματικό μανικιούρ- πεντικιούρ, αν δεν έχεις χρόνο να πηγαινοέρχεσαι σε ραντεβού ή αν ακόμη προτιμάς να περιποιείσαι μόνη σου τον εαυτό σου (είναι μια υπέροχη διαδικασία μέσω της οποίας μαθαίνεις να σε… αγαπάς και περισσότερο!) αυτό το post είναι για σένα! Συγκεντρώσαμε τα must have εργαλεία για μανικιούρ- πεντικιούρ στο σπίτι που έχουμε βάλει στην ρουτίνα μας.
Bonus info: φέρουν την υπογραφή του Scholl, ενός brand που χρόνια έχει συνδεθεί με την περιποίηση των άκρων μας και αυτό μας εμπνέει διπλή εμπιστοσύνη!

Velvet Smooth: περιποιήσου τα νύχια σου σαν επαγγελματίας με το πάτημα ενός κουμπιού! Κι όμως, γίνεται!

Η φροντίδα των νυχιών είναι ένα απαραίτητο κομμάτι της καθημερινής γυναικείας ρουτίνας ομορφιάς. Το λιμάρισμα και η λείανση των νυχιών στα πόδια αποτελεί την αμέσως πιο σημαντική δραστηριότητα μετά τον καθαρισμό των ποδιών και το κόψιμο των νυχιών. Ομοίως και στα χέρια, τα λαμπερά και υγιή νύχια είναι απαραίτητο στοιχείο μιας όμορφης εμφάνισης. Δυστυχώς όμως, η περιποίηση των νυχιών στα πόδια και τα χέρια είναι για τις πιο πολλές μια μάλλον επίπονη διαδικασία, ενώ τα πραγματικά καλά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν συνήθως μόνο με ακριβά και χρονοβόρα μανικιούρ-πεντικιούρ. Το νέο Ηλεκτρικό Σύστημα Περιποίησης Νυχιών Velvet Smooth από το Scholl έρχεται να λύσει αυτό το πρόβλημα, χαρίζοντας επαγγελματική φροντίδα για τα νύχια των ποδιών και των χεριών από την άνεση του σπιτιού σας.
Τρία βήματα για υγιή και λαμπερά νύχια
Με το Ηλεκτρονικό Σύστημα Περιποίησης Νυχιών Scholl Velvet Smooth, τα όμορφα και λαμπερά νύχια είναι μόλις 3 βήματα μακριά: λιμάρισμα, τρίψιμο, γυάλισμα. Η συσκευασία περιλαμβάνει 3 διαφορετικές κεφαλές, μία για κάθε μία από τις παραπάνω δραστηριότητες, οι οποίες συνδέονται εύκολα στη συσκευή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δύο επίπεδα ταχύτητας.
Βήμα 1: ΛΙΜΑΡΕγια να δώσεις το επιθυμητό σχήμα στα νύχια σου
Βήμα 2: ΤΡΙΨΕ για να λειάνεις την επιφάνεια του νυχιού
Βήμα 3: ΓΥΑΛΙΣΕ για να χαρίσεις λάμψη και υγιή όψη στα νύχια σου

Info: Το Ηλεκτρονικό Σύστημα Περιποίησης Νυχιών Velvet Smooth είναι ήδη διαθέσιμο στα σούπερ-μάρκετ, φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών, με ενδεικτική λιανική τιμή € 39,99. Επίσης, μπορείς να βρεις και τις εναλλακτικές κεφαλές (€9.99) για έχεις πάντα τέλεια νύχια!

Super απαλά πέλματα στο μπάνιο σου ή εκτός με την ηλεκτρική λίμα ποδιών Velvet Smooth Wet & Dry

Δεν τολμάς να φορέσεις τα αγαπημένα σου πέδιλα και να ανέβεις τις σκάλες του μετρό; Τα πέλματά σου έχουν σκληρύνσεις; Η επαναφορτιζόμενη λίμα Scholl Velvet Smooth Wet & Dry θα γίνει η αγαπημένη σου αφού αποτελεί την τέλεια επιλογή για απαλά, όμορφα πόδια εύκολα, με όποιο τρόπο και αν κάνεις απολέπιση.

Η αδιάβροχη κατασκευή της σου χαρίζει επαγγελματικά αποτελέσματα είτε τη χρησιμοποιείς στο σαλόνι σου, είτε ακόμα και κάτω από το ντους. Η νέα συσκευή έχει δύο ταχύτητες λειτουργίας, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος, ενώ η επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου προσθέτει επιπλέον ευελιξία.
Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τη μετακινήσεις απαλά πάνω στο σκληρό δέρμα και να δεις πόσο εύκολα εξαφανίζεται. Θα τη βρεις, ομοίως, σε σούπερ- μάρκετ, φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών.

Last but not least: λαδάκι επαγγελματικής φροντίδας Velvet Smooth

Για ένα ιδανικό τελείωμα, μπορείς να εφαρμόσεις επίσης το Θρεπτικό Λάδι Περιποίησης Νυχιών Velvet Smooth με σύμπλεγμα 7 βιταμινών: εύκολο στη χρήση, χαρίζει ενυδάτωση στα νύχια και τα επωνύχια για ακόμα μεγαλύτερη λάμψη. Η Ε.Λ.Τ. είναι €7.99 και το βρίσκεις επίσης σε φαρμακεία και super market.

Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να φορέσεις άφοβα τα αγαπημένα σου πέδιλα. Γιατί αυτό το καλοκαίρι χάρη στο Scholl η ομορφιά σου θα φτάσει στα… άκρα!

And More