P. Field: Δεν μου κόστισε που δήλωσα “gay”!

Φιλοξενούμενη του Πέτρου Κωστόπουλου, το “Βράδυ” της Παρασκευής, ήταν η Patricia Field. Η Ελληνο-αμερικανίδα στυλίστριας, μίλησε για το πώς γνώρισε την Άννα Βίσση και ταίριαξε αμέσως μαζί της, ενώ αποκάλυψε λεπτομέρειες για την σέξι “Samantha” από το “Sex &The City“, αλλά και για την “Carrie”!

“Έδινε μια συναυλία στην Νέα Υόρκη. Εγώ ήμουν μεγάλη της θαυμάστρια… Έφτιαξα λοιπόν ένα μίνι φόρεμα που έλεγε “I love you” – εγώ φορούσα μια μπλούζα με φωτογραφία της- πλησίασα τη σκηνή και της πέταξα το φόρεμα. Κι από τότε γίναμε φίλες… Είναι καλή τρελή η Άννα!”, είπε η ίδια χαρακητριστικά.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά της στα Oscar, αλλά και το πώς ένιωσε, όταν δεν κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο. Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι δεν της στοίχισε που παραδέχτηκε ότι είναι gay. Βέβαια, δεν βγαίνει να το φωνάζει και να το διαφημίζει, αλλά ούτε και ντρέπεται.

“Δεν μου κόστισε. Εγώ όμως δεν βγαίνω έξω και φωνάζω “i am gay, i am gay, i am gay”. Δεν ντρέπομαι για την ζωή μου, έτσι είμαι. Δεν βγήκα όμως, να πω τι σπουδαίο που είναι αυτό… Oh, yes, είχα boyfriends. Κι ακόμα μπορώ να έχω. Στον κόσμο μου, στη ζωή μου όλοι ήταν γυναίκες. Μητέρα, γιαγιάδες, θείες… Μεγάλωσα με γυναίκες. Νομίζω πως έμαθα, να εμπιστεύομαι μόνο γυναίκες και να είμαι άνετη μαζί τους…”

Read More

And More