Π. Φιλιππίδης: “Ο Σάκης θα πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο!”

Για τη νέα περιπέτεια υγείας που είχε ο γνωστός ηθοποιός και συμπρωταγωνιστής του Σάκης Μπουλάς, μίλησε στο πρωινό του Mega, ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Οι δυο τους που έχουν σήμερα την επίσημη πρεμιέρα της νέας τους ταινίας “Μια φορά και ένα μωρό” είχε προγραμματιστεί να βρεθούν μαζί στο πλατό του Mega, αλλά τελικά στο ραντεβού πήγε μόνο ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε πως ο Σάκης Μπουλάς βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο, λόγω του προβλήματος υγείας που έχει με την καρδιά του.
Ο Σάκης Μπουλάς που έχει βεβαρημένο ιστορικό υγείας, αισθάνθηκε μια αδιαθεσία την Πέμπτη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. “Την Παρασκευή έπρεπε να βρεθεί στο νοσοκομείο, γιατί ο Σάκης έχει το πρόβλημα με την καρδιά του και ο γιατρός του έχει συστήσει να είναι πολύ προσεχτικός. Το κάθε κρύωμα στον Σάκη μπορεί να είναι σοβαρό και θέλει πολύ προσοχή”, είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Φιλιππίδης.
Ο ίδιος ανέφερε πως δεν έχει κάτι σοβαρό και έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο. “Έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο γιατί έχει αυτήν την εντολή από το γιατρό. Κάθε φορά που ξνιώθει μια αδιαθεσία να πηγαίνει για παρακολούθηση. Με όλες αυτές τις ιώσεις ένιωσε ένα πρόβλημα με την αναπνοή του και τρόμαξε”, είπε και πρόσθεσε: “Σήμερα το πρωί βγαίνει από το νοσοκομείο. Εμείς μιλήσαμε χθες το μεσημέρι και ήταν καλύτερα και σήμερα θα βγει. Αν όλα πάνε καλά το βράδυ θα είναι κανονικά στην πρεμιέρα της ταινίας”.

Read More

And More