Π. Τρικαλιώτη: Έγινε μανούλα και μιλά στο TLIFE για τον ερχομό της κορούλας της!

Στην καλύτερη περίοδο της ζωής της βρίσκεται η Πέγκυ Τρικαλιώτη που πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της Θανάσης Δόσης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά την έλευση της μικρής τους πριγκίπισσας.
Η γνωστή ηθοποιός γέννησε τα ξημερώματα της Παρασκευής ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο μαιευτήριο “Γαία” και επέστρεψε στο σπίτι με την κορούλα της την Τρίτη. Το TLIFE επικοινώνησε με την ευτυχισμένη μανούλα που μας μίλησε για τον ερχομό της κορούλας της.
Ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από τη φροντίδα του μωρού της και μιλώντας χαμηλόφωνα για να μην ξυπνήσει το αγγελούδι της, η Πέγκυ Τρικαλιώτη μας μίλησε για τη μαγεία της μητρότητας και τα συναισθήματα της, τη στιγμή που αντίκρισε το πρώτο της παιδάκι.


Πώς είναι οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό;
“Γέννησα τα ξημερώματα της Παρασκευής και επέστρεψα σπίτι την Τρίτη. Διανύουμε την τρίτη μέρα που είμαστε σπίτι με το μωρό και δεν έχω λόγια να το περιγράψω όλο αυτό. Πήγαν όλα καλά και τώρα προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στην καινούρια ζωή. Είμαι τρισευτυχισμένη!”

Ποια ήταν τα πρώτα συναισθήματά όταν πήρατε αγκαλιά την κορούλα σας;
“Δεν περιγράφεται αυτό που ένιωσα. Δεν έχουν γραφτεί, δεν έχουν ειπωθεί τα λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό το συναίσθημα που ένιωσα. Επειδή δεν είμαι και πιτσιρίκα, καταλαβαίνεις ότι δεν ήταν τυχαία η εγκυμοσύνη. Όλη αυτή η προσπάθεια ήταν συνειδητή, το θέλαμε πολύ και τα συναισθήματα ήταν πολύ πιο έντονα”.


Ο σύντροφος ήταν μαζί στον τοκετό;
“Δυστυχώς, χρειάστηκε να κάνω καισαρική και ο μπαμπάς της μικρής δεν μπορούσε να είναι μέσα μαζί μου. Είναι όμως, πολύ ενθουσιασμένος με τον ερχομό του μωρού και είναι και εκείνος χαζομπαμπάς”.
Θα θηλάσετε κανονικά το μωρό;
Ναι, θηλάζω αποκλειστικά την μικρή και θεωρώ ότι αυτό είναι και το πιο σωστό!
Το μωρό σε ποιον μοιάζει;
Είναι πολύ μικρή ακόμη και δεν μπορούμε να καταλάβουμε σε ποιον μοιάζει. Κάποιοι λένε στον έναν, άλλοι στον άλλον, αλλά είναι τόσο μικρούλα ακόμη. Δεν ξέρω αλήθεια σε ποιον μοιάζει.
Έχετε αποφασίσει το όνομα για το παιδί;
Όχι, προς το παρόν δεν το έχουμε σκεφτεί. Είναι πολύ νωρίς. Θέλουμε να περάσει λίγος χρόνος, να πάρει το μωρό μορφή και θα αποφασίσουμε ποιο όνομα θα μας άρεσε να έχει… Περιμένουμε να μας βγάλει το όνομα η ίδια!

Το TLIFE τους εύχεται να τους ζήσει!

Read More

And More