Παγκόσμια θλίψη για την κηδεία της Whitney – Συγκίνησαν τα λόγια των διάσημων φίλων της

Ρίγη συγκίνησης διαπέρασαν όσους βρέθηκαν χθες στην κηδεία της Whitney Houston και είπαν το τελευταίο αντίο στην σταρ του τραγουδιού. Τη στιγμή που το ασημένιο φέρετρο με την σορό της Whitney Houston μεταφερόταν από την εκκλησία των Βαπτιστών, στο νεκροτομείο του Newark στο New Jersey, υπό τους ήχους του “I will always love you”, χιλιάδες κόσμου ξέσπασε σε δάκρυα βαθιάς θλίψης για μια τραγουδίστρια που έφυγε τόσο ξαφνικά.

Η νεκρώσιμος ακολουθία διήρκεσε 3 ώρες και 45 λεπτά και έγινε στην εκκλησία όπου τραγουδούσε μικρή. Παρόντες 1500 προσκεκλημένοι αλλά και εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολούθησαν σε ζωντανή δορυφορική σύνδεση το γεγονός.

Δες εδώ όλα όσα έγιναν στην κηδεία της Whitney

Τραγικές φιγούρες η μητέρα της Cissy, αλλά και η κόρη της Βobbi Kristina, οι οποίες υποβαστάζονταν σε όλη τη διάρκεια της τελετής. “Δεν σου είπα ποτέ ότι όταν γεννήθηκες είχα δει όνειρο ότι δεν θα έμενες μαζί μου για πολύ”, έγραψε η μητέρα της Cissy Houston στο τελευταίο γράμμα στην κόρη της, που δημοσιεύτηκε μαζί με ανέκδοτες φωτογραφίες της. Ενώ, συγκινημένοι μίλησαν για την αδικοχαμένη τραγουδίστρια η θεία της Dionne Warwick, η στενή της συνεργάτιδα Alicia Keys, παιδικοί φίλοι και συγγενείς της.

Συγκλονιστικός ήταν ο αποχαιρετιστήριος λόγος του συμπρωταγωνιστή της στον “Bodyguard” Kevin Costner, ο οποίος για πρώτη φορά έδωσε στην δημοσιότητα άγνωστες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. “Είχε αγχωθεί ότι δεν ήταν αρκετά καλή για τον ρόλο. Εγώ την διαβεβαίωσα ότι θα ήμουν μαζί της σε κάθε βήμα. Ότι δεν με ένοιαζε εάν γινόταν κάποιο λάθος. Αυτή η Whitney που γνώρισα εγώ δεν είχε καμία σχέση με μια παγκοσμίου φήμης και παγκοσμίου βεληνεκούς ερμηνεύτρια. Με ρωτούσε συνεχώς: Πώς τα πήγα; Ήμουν καλή σε αυτή την σκηνή; Κι εγώ της απαντούσα ότι πολλές θα μπορούσαν να παίξουν την Rachel Marron, αλλά πραγματικά καμία επαγγελματίας ηθοποιός τόσο καλά όσο εσύ. Και το εννοούσα…”, είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ, ο ίδιος συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια: “Και όχι μόνο με την συγκεκριμένη δουλειά, αλλά γενικότερα με το πόσο ψηλά έβαλε τον πήχη η Whitney. Ο κοινός μας παρονομαστής ήταν η εκκλησία. Ξέρετε τί πιστεύω; Όταν θα τραγουδάει στον Κύριο θα είναι καταπληκτική”.


Clive Davis


Pat Houston

Δες σε εικόνες πως είπαν οι συγγενείς της και ο κόσμος το τελευταίο αντίο στην Whitney:

Read More

And More