Πάμε για cupcakes; Η γλυκιά μανία λέγεται Toni Martin…

Δεν μπορεί να μην είχες ζηλέψει την Κάρι στο Sex and the City να απολαμβάνει ένα χρωματιστό γλυκάκι με την φίλη της Μιράντα συζητώντας για τα προσωπικά τους; Δεν μπορεί να μην ευχήθηκες να είχες ένα κι εσύ;

Η μανία με τα cupcakes ήρθε και στην Ελλάδα και το “χαρούμενο” ατομικό κέικ είναι εδώ για να μαγέψει και τον δικό σου ουρανίσκο.

Ραντεβού στο νέο κατάστημα Toni Martin λοιπόν στην Κηφισιά…

Η γλυκιά μανία

To cupcake είναι ένα ατομικό κέικ μιας μερίδας. Η βάση του αποτελείται από ένα ελαφρύ, ζουμερό παντεσπάνι και η επικάλυψη ποικίλει. Οι συνδυασμοί των γεύσεων είναι απεριόριστοι κι εκεί ίσως αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα: τι να διαλέξεις;

Σοκολατένια βάση με επικάλυψη πορτοκαλιού ή cheesecake, βάση βατόμουρου με επιλάλυψη μασκαρπόνε, σοκολάτα με cheesecake, βανίλια με marshmallows, cheesecake με μπισκότο oreo και πολλοί άλλοι συνδυασμοί που “χαμογελούν” μπροστά σου…

Θα σε δω στην Κηφισιά…

Το “Toni Martin” είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που παράγει και διαθέτει αυθεντικά, χειροποίητα γλυκά. Ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2010 στο Ναύπλιο βασιζόμενο στο ταλέντο και το μεράκι της Αγγλίδας, Toni Martin.

Cupcakes και Cheesecakes αποτέλεσαν καταρχήν το κύριο αντικείμενο της φροντίδας της χωρίς όμως να παραγνωριστεί μια ευρεία γκάμα άλλων προϊόντων (cookies, brownies, κτλ).

Η ενθουσιώδης υποδοχή της οποίας έτυχαν τα δημιουργήματα της Toni, παρά το γεγονός ότι αποτελούσαν σχετικά νέο concept, οδήγησαν στην απόφαση να επεκταθούν οι δραστηριότητες και στην Αθήνα. Έτσι από τον Μάιο του 2011 λειτουργεί το νέο κατάστημα Toni Martin στην Κηφισιά στην οδό Δροσίνη 11.

Τα προϊόντα της Toni Martin ετοιμάζονται καθημερινά στο εργαστήριό της από την ίδια. Στην παρασκευή τους χρησιμοποιούνται μόνο αγνά υλικά γνωστών ευρωπαϊκών και ελληνικών οίκων, φρέσκα φρούτα και ξηροί καρποί χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή χημικών.

Θυμήσου!

Βάλε στο πρόγραμμα μια χριστουγεννιάτικη βόλτα. Απόλαυσε την εορταστική ατμόσφαιρα, ρίξε μια ματιά στις βιτρίνες και φυσικά… μην ξεχάσεις να ανταμείψεις τον εαυτό σου με ένα cupcake… Θα σου φτιάξει το κέφι!

Read More

And More