Παπαρίζου – Μαυρίδης: Τα σενάρια επανασύνδεσης και τα λόγια που συγκίνησαν την τραγουδίστρια!

Μπορεί η είδηση για το χωρισμό τους να “έσκασε” σαν βόμβα στα πηγαδάκια της showbiz και όλοι να μιλούσαν για οριστικό τέλος, τα σενάρια όμως της επανασύνδεσής τους δεν άργησαν να έρθουν.

Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη που αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 12 χρόνια σχέσης. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, η δήλωση που έκανε ο manager πριν από λίγες μέρες φαίνεται πως συγκίνησε την Έλενα.
Η γνωστή τραγουδίστρια είχε ενοχληθεί αρκετά στην αρχή, επειδή ο σύντροφός της ήταν αυτός που είχε αφήσει να διαρρεύεσει η είδηση του χωρισμού τους. Η δήλωσή του, όμως, που έλεγε: “Είναι δυνατόν μετά από 12 χρόνια σχέσης να μην αγαπώ την Έλενα”, φαίνεται πως άγγιξε την τραγουδίστρια, η οποία αποφάσισε να του τηλεφωνήσει μετά από καιρό.
Σύμφωνα με άνθρωπο από το κοντινό τους περιβάλλον, η Έλενα ζήτησε από τον Τόνυ να βρεθούν ύστερα από είκοσι μέρες, οπότε θα ξεκινήσει μια σειρά συναυλιών στην Κύπρο και θα επιστρέψει στην Αθήνα. “Ο Τόνυ το δέχτηκε με ανακούφιση, γιατί πλέον θα έχουν επικοινωνία”, αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους.

Read More

And More