Η Susan Sarandon είναι το νέο πρόσωπο της L’Oreal Paris!

Είναι υπέροχο να μεγαλώνεις! Κι επιτέλους ο κόσμος της ομορφιάς υποκλίνεται στο νέο πρότυπό της: εκείνη την γυναίκα που μεγαλώνει όμορφα και που ακόμη περισσότερο της αρέσει που μεγαλώνει γιατί ανακαλύπτει την ουσία.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτής της τάσης στην ομορφιά είναι ότι έγινε μόλις! Μόλις, λοιπόν, η L’Oreal Paris ανακοίνωσε ότι η Susan Sarandon είναι η νέα της ambassador. Και σου μεταφέρω το info όπως έφτασε μόλις στο mail μου ώστε να μην χάσεις γραμμή!

Η Susan Sarandon είναι ένας θρύλος του Χόλιγουντ και μία από τις πιο αξιοσέβαστες ηθοποιούς της εποχής μας. Είναι μια αληθινή woman of worth: βραβευμένη με Όσκαρ, μητέρα, ακτιβίστρια, επιχειρηματίας, αγωνίστρια και ένα πανέμορφο παράδειγμα για το τι σημαίνει να μεγαλώνεις με χάρη. Χάραξε το δικό της δρόμο επιτυχίας με τις ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει, την προθυμία της να λέει ανοιχτά την άποψή της και την αγέραστη ομορφιά της. Απολαμβάνοντας το θαυμασμό των συναδέλφων της και την αγάπη του κοινού, η Susan Sarandon αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και η ευτυχία είναι το απόλυτο όπλο ομορφιάς.

“Η Susan είναι ένα ίνδαλμα του σινεμά. Είναι δυναμική, χαρισματική και ταλαντούχα και έχει μια συναρπαστική αντίληψη για τον εαυτό της. Ο ένθερμος ακτιβισμός, οι σαγηνευτικές κινηματογραφικές ερμηνείες και η αυθεντική γοητεία της συνεχίζουν να προτρέπουν τις γυναίκες να μην φοβούνται και να υποστηρίζουν τις απόψεις τους. Είναι μια αληθινή woman of worth, μέσα κι έξω. Θεωρούμε τιμή μας το γεγονός ότι η Susan είναι η νέα μας Lorealista”, δήλωσε η Cyril Chapuy, Παγκόσμια Γενική Διευθύντρια της L’Oréal Paris.

Γεννημένη στο Μανχάταν και μεγαλωμένη στο Κουίνς και στο Νιού Τζέρσεϊ, η Susan ήταν το μεγαλύτερο από τα εννέα παιδιά και πήγε σε καθολικό δημοτικό, δημόσιο γυμνάσιο και λύκειο και καθολικό πανεπιστήμιο στην Ουάσινγκτον. Πήρε τον πρώτο ρόλο της στην ταινία Joe στην ηλικία των 20, όταν συνόδευσε το σύζυγό της στη Νέα Υόρκη για να παίξει τον πρώτο του ρόλο σε ένα μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ. Με αυτό τον αμφιλεγόμενο ρόλο ξεκίνησε την πορεία της για να εξελιχθεί τελικά σε μία από τις πιο καταξιωμένες πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ, η οποία αναγνωρίζεται για τους δυνατούς, αισθησιακούς και πολυσχιδείς ρόλους που έχει ερμηνεύσει. Πολλές από τις ταινίες της έγιναν αμέσως κλασικές, όπως οι Θέλμα & Λουίζ, Η Κυρία και ο Ταύρος και η εκκεντρική cult επιτυχία Ρόκυ Χόρορ Σόου. Διαπρέπει ως ηθοποιός εδώ και περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες και έχει συγκεντρώσει πέντε υποψηφιότητες για Όσκαρ και ένα Όσκαρ Α Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Θα ζήσω που κυκλοφόρησε το 1995.

Παθιασμένη ακτιβίστρια κοινωνικών και πολιτικών θεμάτων, έχει υποστηρίξει διάφορους προοδευτικούς σκοπούς, τα δικαιώματα LGBT (ΛΟΑΤ), περιβαλλοντικά ζητήματα και τον αγώνα ενάντια στο ρατσισμό. Είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF και εργάζεται σε όλο τον κόσμο για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών. Το 2006, τιμήθηκε με το Ανθρωπιστικό Βραβείο της Action Against Hunger και το 2013 έγινε η πρώτη διάσημη εκπρόσωπος της “100 Good Deeds Bracelet”, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που παρέχει οικονομικές και εκπαιδευτικές δυνατότητες σε γυναίκες και κορίτσια της Αφρικής και άλλων χωρών. Όταν την ρωτούν με τι έχει πάθος, αναφέρεται πάντα στα παγκόσμια ζητήματα και λέει, “Όταν βλέπεις τη μεγάλη εικόνα, δεν έχεις το περιθώριο να γίνεις τόσο εγωιστής που να περιστρέφονται τα πάντα γύρω σου“. Αποδεικνύει καθημερινά ότι ο εθελοντισμός δίνει δύναμη. “Όταν με προσέγγισαν για πρώτη φορά η L’Oréal Paris και η Cyril αισθάνθηκα απίστευτα κολακευμένη. Η μάρκα πρωτοστατούσε ανέκαθεν στην προώθηση της ενίσχυσης και της ανάπτυξης των γυναικών. Την πρώτη φορά που άκουσα το σλόγκαν ‘Επειδή μου αξίζει’ (Because I’m Worth It), ήταν αναμφίβολα μια αλλαγή στην αντίληψη του γιατί είναι σημαντικό να αισθάνεσαι όμορφη. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν πάρει στα χέρια τους τη ζωή και τις αποφάσεις τους. Είναι μια εξαιρετικά ισχυρή δήλωση που υπερβαίνει το χρόνο. Η ομορφιά πηγάζει από μέσα, είναι στάση ζωής. Είμαι περήφανη που θα μεταφέρω αυτό το μήνυμα και θα εκπροσωπήσω τις γυναίκες της L’Oréal Paris”, δήλωσε η Sarandon.

Η Susan Sarandon απολαμβάνει το θαυμασμό σε όλη τη μακρά καριέρα της και παραμένει πιστή στον πραγματικό της εαυτό. Στα 69 της, απόλυτα συμφιλιωμένη με την ηλικία της — αλλά και με το νέο της ρόλο ως γιαγιά — αποδεικνύει περίτρανα ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Η ζωή δεν σταματάει όταν φτάνεις σε κάποια ηλικία. Για την Sarandon, ισχύει μάλλον το ανάποδο: “Ανυπομονώ να μεγαλώσω, να φτάσω σε μια ηλικία που η εμφάνιση γίνεται ολοένα λιγότερο σημαντική και η ουσία είναι αυτό που ΕΙΣΑΙ.” Ως νέα διεθνής εκπρόσωπος, η Susan Sarandon θα είναι το πρόσωπο των προϊόντων περιποίησης & βαφής μαλλιών Age Perfect και εντάσσεται στη λαμπερή οικογένεια της L’Oréal, στο πλευρό των ηθοποιών Julianne Moore, Naomi Watts και Blake Lively και των διάσημων μοντέλων Karlie Kloss, Lara Stone, Natasha Poly, Liya Kebede και Doutzen Kroes.

Read More

And More