Το μανικιούρ της ημέρας: πώς να κάνεις βελούδινα νύχια!

Βελούδινα νύχια! Ένα trend που άρχισε να αχνοφαίνεται ήδη τους τελευταίους μήνες για να φτάσει στο απόγειο της δόξας του την ερχόμενη σεζόν! Η μοναδική διαφοροποίηση στα velvet nails που ΘΑ έρθουν είναι ότι γίνονται με πιο σκούρα χρώματα ώστε να ταιριάζουν περισσότερο και με το mood του Χειμώνα. Το είδαμε στον οίκο Ruffian και θυμήσου ότι θα το βλέπουμε συχνά πυκνά στο εξής.

Στην πράξη
Στα catwalks και στις photo που ανεβάζουν τα fashionable κορίτσια ανά τον κόσμο βλέπουμε βελούδινο touch σε κάθε νύχι. Η Άννα Αλμπάνη, creative director του Νύχι- Νύχι, μας δείχνει πώς να κάνουμε ένα velvet μανικιούρ σε ένα μόνο νύχι (το προτιμώ! Η άλλη εκδοχή μου φαίνεται too much!). Από εκεί και πέρα διαλέγεις και παίρνεις!

Τι πρέπει να προσέξεις
Το βασικό για να πετύχεις το velvet μάνικιουρ είναι να έχεις σκόνη βελούδου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η σκόνη με το βερνίκι που θα επιλέξεις να έχουν κοντινή απόχρωση μεταξύ τους για να πετύχεις όμορφο αποτέλεσμα. Το ροζ δείχνει πολύ cute και κάνει και ωραία αντίθεση με το μαύρισμά σου.

How to
Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες πώς μπορείς να κάνεις μόνη σου πολύ εύκολα το velvet manicure που θα σου φτιάξει την διάθεση για όλη την εβδομάδα!

Και μερικές ακόμη ιδέες για νύχια!
– Για να κάνεις μόνη σου ένα μανικιούρ με… μάτι (The eyecure!) κάνε κλικ εδώ
– Για να κάνεις μόνη σου ένα γαλλικό στη μέση κάνε κλικ εδώ

Read More

And More