Ποια είναι τα νέα πρόσωπα που έχουν μπει στο στόχαστρο του ΑΝΤ1 για το “Dancing” ;

Οσο ο Μάρτης πλησιάζει και μοιραία πλησιάζει και η ώρα της πρεμιέρας του “Dancing with the stars II”, τόσο φουντώνει και η προετοιμασία του εκεί στο Μαρούσι και μαζί με αυτήν ; Και η σεναριολογία της εποχής, για το ποια μπορεί να είναι εκείνα τα ζευγάρια που θα πουν το μεγάλο “ναι” και κάθε Κυριακή θα μας ξετυλίγουν το ταμπεραμέντο τους !

Τα ονόματα όπως θα έχετε καταλάβει κι εσείς που κάθε τρεις και λίγο ακούγονται, είναι πια δεκάδες ! Και όσο δεν… κλείνει η τηλε-ομάδα, για να ξεκινήσει και την… προθέρμανση πριν αρχίσει ο αγώνας, τόσο νέα πρόσωπα έρχονται και προστίθενται, ήδη, στην μακριά λίστα του ΑΝΤ1.

Ετσι, μετά τον Ντέμη Νικολαίδη για τον οποίο σας είχα γράψει πριν απο αρκετό καιρό, τώρα στο στόχαστρο έχουν μπει και αναμένεται να δεχτούν πρόσκληση και οι : Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Κακλαμανάκης, Νίκος Γκάλης, Σμαράγδα Καρύδη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ράνια Θρασκιά, αλλά και το πρόσωπο – έκπληξη που δεν είναι άλλο απο εκείνο του Γιώργου Τράγκα !

Μάλιστα, οι Αντεννικοί θέλουν με τρέλα ο γνωστός δημοσιογράφος να δεχτεί να χορέψει, γιατί πιστεύουν πως η παρουσία του συνδυασμένη με το χιούμορ του, θα δώσει απίστευτη δύναμη στο σόου και δεν έχουν κι άδικο ! Σύμφωνα δε κα με σχετική ανάρτηση του zappit, στην λίστα βρίσκεται και το ζευγάρι Νένα Χρονοπούλου-Τάσου Μητρόπουλου !

Τώρα που το σκέφτομαι ; Μόνο εγώ η ταπεινή συντάκτρια που δεν έχω δεχτεί πρόσκληση για το “Dancing” και να πεις ότι δεν έχω βαμμένη την ρίζα και… μπούκλα το μαλλί ;

Read More

And More