Power of love: Ζευγάρι παντρεύεται μετά από μερικούς μήνες σχέσης – Δες πως έγινε η πρόταση γάμου [video]

Μπορεί αυτή τη σεζόν να μην δούμε τον τρίτο κύκλο του Power of Love, όμως αρκετά είναι τα ζευγάρια που γνωρίστηκαν στους προηγούμενους κύκλους του παιχνιδιού και εξακολουθούν να είναι μαζί. Ένα από αυτά είναι και ο Αλέξανδρος Κολυβάς μαζί με την Ιόλη Κελεσίδου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα στο σπίτι του παιχνιδιού της αγάπης και παρά τα σκαμπανεβάσματα που είχε στη σχέση του και τις έντονες στιγμές, παραμένει μαζί και πιο ευτυχισμένο από ποτέ!

Το 2019 φαίνεται να ήταν η χρονιά τους, καθώς πέρα από το γεγονός ότι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, ο Αλέξανδρος Κολυβάς αποφάσισε να εκπλήξει την καλή του και έτσι της έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου τους μαζί με φίλους. Την αποκάλυψη της χαρμόσυνης είδησης έκανε η μέλλουσα νυφούλα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μάλιστα και το βίντεο από τη στιγμή της πρότασης γάμου.

“Κωνσταντινούπολη 05/02 Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως θα γνώριζα τον άνθρωπο μου σε ένα reality.. Και όμως, σε ερωτεύτηκα μπροστά σε 5 κάμερες και τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο μπροστά σε αυτό που ένιωθα για εσένα, ούτε τα 500χλμ που μας χώριζαν.

Περάσαμε πολλά, βρέθηκαν πολλά εμπόδια στην πορεία μας, είπαμε πολλές φορές “μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε” αλλά καταφέραμε το “μαζί” να το κάνουμε πιο δυνατό από κάθε τι άλλο. Και ήρθε η ώρα που πλέον δεν χωράνε αμφιβολίες, είμαστε εσύ & εγώ πιο δυνατοί από ποτέ. Σε μερικούς μήνες θα είσαι και επίσημα ο άντρας μου”, σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Με το καλό!

Read More

And More