Πρεμιέρα για Πετρέλη – Κολέτσα – Βρεττό στο Romeo! Δες φωτογραφίες

Δυναμικό come back στη νυχτερινή Αθήνα μετά τις συναυλίες του στο εξωτερικό έκανε χθες το βράδυ ο Θάνος Πετρέλης. Ο γνωστός τραγουδιστής ξεσήκωσε το κοινό στο Romeo και κράτησε αμείωτο το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο πλευρό του ήταν η εκρηκτική και άκρως αποκαλυπτική Χριστίνα Κολέτσα, που τράβηξε τα αντρικά βλέμματα με την σέξυ εμφάνισή της, αλλά και ο Ηλίας Βρεττός που ερμήνευσε νέες και παλιές επιτυχίες. Η Χριστίνα όταν εμφανίστηκε είπε πως αυτή η πρεμιέρα έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνους, υπονοόντας την φόρτιση που υπήρχε εξαιτίας του χαμού του “Mr Romeo” Νίκου Γιγουρτάκη, με τον οποίο διατηρούσε και σχέση.

Και οι τρεις καλλιτέχνες ετοιμάζονταν πυρετωδώς για την πολυαναμενώμενη πρεμιέρα τους στο ”Romeo” και ήταν έτοιμοι να αναλάβουν τη σκυτάλη της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας και να προσφέρουν στους θαμώνες αξέχαστες στιγμές διασκέδασης. Μαζί τους είναι και οι: Αλέξανδρος Νότας, Φανή Αβραμίδου, Ερμιόνη, Ζελίντα και Νάταλι.
Στην πρεμιέρα βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Φοίβος που υπογράφει τις τελευταίες επιτυχίες του Θάνου Πετρέλη, η Νικολέτα Ράλλη, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και ο Χάρης Βαφειάς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι συντελεστές του Romeo και οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παρά τη φορτισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες από το θάνατο του Νίκου Γιγουρτάκη, κάνοντας μια εξαιρετική πρεμιέρα, όπως θα ήθελε κι εκείνος.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More