Αυτά τα κραγιόν, τα gloss και τα balm είναι φτιαγμένα από αληθινό κρασί!

Σου έχω πει 489 φορές μέσα από εδώ ότι είμαι εθισμένη με την Κορέα και τα κορεάτικα beauty goodies. Και αυτή είναι η 490η φορά. Γιατί το νεότερο… νέο σε σχέση με την Κορέα που έφτασε στα αυτιά μου με ενθουσίασε όσο λίγα.

Λοιπόν, υπάρχει ένα brand το οποίο λέγεται Chateau Laviotte και το οποίο μόλις λάνσαρε μια σειρά από κραγιόν, gloss, balm και tints όχι απλώς με συσκευασία ή γεύσεις που θυμίζουν κρασί, αλλά από πραγματικό κρασί. Έτσι, οι λάτρεις του λευκού μπορούν να απολαύσουν το Chardonnay Orange, όσοι αγαπούν το κόκκινο να πειραματιστούν με τα Shiraz Red και Merlot Burgundy ενώ υπάρχει και σειρά για όσες προτιμούν τα ροζέ.

Παρακάτω, μια σειρά από insta posts για να καταλάβεις. Επιπλέον, θέλω να κάνεις focus στο balm και πόσο η συσκευασία του θυμίζει μπουκάλι κρασί!


Σύμφωνα με το instagram του brand, οι τιμές είναι κάτι παραπάνω από φυσιολογικές, ειδικά αν αναλογιστείς την ιδιαιτερότητα του προϊόντος. Το κραγιόν για παράδειγμα κοστίζει 18 δολάρια.


Στην ερώτηση, τώρα, πόσο… μεθυστικά είναι αυτά τα προϊόντα χειλιών, υποθέτω πως πρέπει να καταναλώσεις υπερποσότητες για να πλησιάσεις ελάχιστα αυτό το σημείο!

Read More

And More