Ράπτη – Μαρακάκης: Ρομαντικές στιγμές στη Χαλκιδική! Δες φωτογραφίες

Εν μέσω ΔΕΘ και υποχρεώσεων η βουλευτής Έλενα Ράπτη και ο αγαπημένος της Γιάννης Μαρακάκης βρήκαν λίγο χρόνο και πέρασαν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Ο φωτογραφικός φακός της “Real Life” τους απαθανάτισε την ώρα που βρίσκοταν σε παραλία της Χαλκιδικής και απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα. Ενώ, τα χάδια και οι τρυφερές ματιές που αντάλλασαν, έδειχναν ένα πολύ χαρούμενο και ερωτευμένο ζευγάρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους κατευθύνθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, προς το Παλιούρι, μια ήσυχη παραλία, κοντά στο Πευκοχώρι. Εκεί πέρασαν αρκετές ώρες, πίνοντας χυμούς και ξεφυλλίζοντας εφημερίδες. Ο Γιάννης και η Έλενα έκαναν τις βουτιές τους στα γαλανά νερά και ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες της παραλίας, ενώ δεν έλειψαν τα τρυφερά τετ α τετ και τα χάδια.

Αφού απόλαυσαν το μπάνιο τους, οι δυο τους επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη, όπου τις δυο τελευταίες εβδομάδες η Έλενα Ράπτη βρίσκεται νυχθημερόν στη ΔΕΘ. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έκανε φέτος και πολυήμερες διακοπές με τον σύντροφό της.

Ωστόσο, η σχέση τους φαίνεται πως εξελίσσεται ομαλά και παρά τις παλαιότερες δυσκολίες που είχαν αντιμετωπίσει, έχουν αρχίσει να σκέφτονται το ενδεχόμενο του γάμου. Οι κοινές τους, άλλωστε, εμφανίσεις, όπως αυτή στη βάφτιση του μωρού της Κατερίνας Λάσπα, δείχνουν πως το ζευγάρι είναι στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής του.

Read More

And More