Σ. Χρηστίδου: Αποκαλύπτει την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της και μιλάει για το γιο της!

Για τις ανησυχίες και τους φόβους που έχει ως μανούλα, τον τετράχρονο γιο της Φίλιππο Ραφαήλ, τα συμπεράσματα που έχει βγάλει, τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει, αλλά και για την πιο δύσκολη στιγμή που έχει ζήσει μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Η παρουσιάστρια του Ant1 έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό “So Simple” της εφημερίδας “Έθνος” και εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να κάνει μεγάλη οικογένεια.

“Θα ήθελα κι άλλα παιδιά. Και δύο και τρία. Και πιστεύω πως η ιδανική διαφορά είναι 2-3 χρόνια. Τώρα βέβαια είναι δύσκολη περίοδος και προς το παρόν το αναβάλλουμε. Τόσο εγώ όσο και ο άντρας μου κάθε Ιούνιο βρισκόμαστε άνεργοι και είμαστε μετέωροι ως προς το τι θα κάνουμε την επόμενη χρονιά”, είπε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τον γιο της, η Σίσσυ ανέφερε: “Πολλές φορές με ρωτούν αν θεωρώ τον εαυτό μου παραδοσιακή, προοδευτική ή χαλαρή μαμά. Είμαι όλα αυτά, ανάλογα με τις συνθήκες και την κάθε περίσταση. Στην αρχή ήμουν υπερπροστατευτική, αλλά σιγά σιγά ξεπέρασα αρκετούς από τους φόβους μου. Και προσπαθώ να μην τους περάσω στον Φίλιππο”.

Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε ότι όταν γεννήθηκε ο Φίλιππος, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να έχει τη βοήθεια της μαμάς της. “Ερχόμουν μόνο τα Σαββατοκύριακα στην Αθήνα, για την εκπομπή που έκανα τότε. Ένα χρόνο μετά, επιστρέψαμε οικογενειακώς. Και τα σαββατοκύριακα που πήγαινα στην εκπομπή, έπαιρνα πλέον μαζί μου τον μικρό στο πλατό. Όσο εγώ ήμουν στον αέρα, ο Φίλιππος καθόταν με τον οπερατέρ και τον φροντιστή. Έτσι, έγινε πολύ ανεξάρτητο και υπάκουο παιδί”, δήλωσε, ενώ εξομολογήθηκε ότι η πιο δύσκολη στιγμή που έζησε ήταν όταν ο Φίλιππος είχε παρουσιάσει πολύ υψηλό πυρετό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα.

Read More

And More