Seriously? Τώρα οι κλέφτες κάνουν διαρρήξεις και κλέβουν καλλυντικά

Η φίλη μου η Σ. είναι πάντα πολύ μπροστά σε ό,τι έχει να κάνει με beauty νέα. Και είναι τόσο beauty addict που ίσως να καταλαβαίνει απόλυτα την περίπτωση αυτών των διαρρηκτών. Το νέο για το οποίο θα διαβάσεις παρακάτω, λοιπόν, μου το έστειλε εκείνη σήμερα το πρωί, είναι επίσης αφιερωμένο σε εκείνη και πέρα για πέρα αληθινό!

Η αστυνομία του Los Angeles έβγαλε την ανακοίνωση την οποία θα δεις παρακάτω και στην οποία ζητάει την βοήθειά μας προκειμένου να συλάβει τους κλέφτες που έκλεψαν από αποθήκη καλλυντικά αξίας 4.5 εκατομμυρίων δολαρίων!

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για περίπου 100.000 παλέτες Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance με σκιές. Η συγκεκριμένη παλέτα που είναι από τις best seller της Anastasia Beverly Hills δεν υπάρχει στην Ελλάδα αλλά αν θες να ζήσεις… επικίνδυνα μπορείς να την παραγγείλεις online εδώ.

Παρακάτω ένα από τα αγαπημένα μου tutorials για το πώς να φορέσεις την συγκεκριμένη παλέτα. Ένα βίντεο που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις την ελάχιστη κατανόηση για αυτούς τους κλέφτες!

Εν τω μεταξύ, η φίλη μου Σ. σκέφτεται νέο συνδυασμό για το θυσαυροφηλάκιό της (οοοοοοοοοοοολο με καλλυντικά)!

Read More

And More