Βρες εδώ το make up που σου ταιριάζει γάντι!

Το make up είναι το ρετούς της επιδερμίδας μας! Και, ναι, μπορεί όλη την προηγούμενη σεζόν να το είχες κρύψει στο βάθος του νεσεσέρ σου, όμως τώρα επανέρχεται δυναμικά και αποτελεί το προϊόν- κλειδί για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ που μάλιστα είναι και in fashion. Η εξίσωση είναι απλή Make up+ σκούρο κραγιόν= το hot look του Χειμώνα!

Για σκούρα κραγιόν μιλήσαμε ήδη (εδώ θα βρεις έναν mini οδηγό για να αποκτήσεις τον τόνο που σου ταιριάζει άψογα) και τώρα ήρθε η ώρα να επιλέξουμε μαζί το make up εκείνο που σου ταιριάζει γάντι. Θέλεις απόλυτη κάλυψη; Αναζητάς λάμψη; Θέλεις το αποτέλεσμα μιας γυμνής επιδερμίδας, δηλαδή ένα make up που καλύπτει μεν αλλά δεν είναι ορατό; Η επιθυμία σου διαταγή!

ΜΑC Prolongwear Foundation SPF 10, € 27.50

Αυτό το ολοκαίνουριο make up από τα MAC προσφέρει μεσαία κάλυψη και προστασία από τις ακτίνες UV ενώ το χαρακτηριστικό του είναι ότι έχει διάρκεια. Από την στιγμή που απλωθεί στην επιδερμίδα και μόλις στεγνώσει διατηρείται αψεγάδιαστο έως και 15 ώρες. Είναι ιδανικό για καριερίστες που ξεκινούν νωρίς και επιστρέφουν αργά σπίτι τους ή που μέσα στην ημέρα δεν έχουν χρόνο να φρεσκάρουν το μακιγιάζ τους.

Sephora Light Veil Foundation, € 14.30


Ένα δροσερό και λαμπερό make up που γλιστράει απαλά στην επιδερμίδα και διαθέτει super ανάλαφρη υφή. Είναι ιδανικό για όσες δεν αρέσκονται στις βαριές συνθέσεις, θέλουν κάλυψη αλλά δεν θέλουν να αισθάνονται ότι φορούν make up. Επιπλέον, διαθέτει μικροσφαιρίδια πούδρας που γλιστρούν στο πρόσωπο σαν φυσαλίδες στον αέρα!

Lancome Teint Miracle, € 44.43

Ένα ακόμη νέο make up από την Lancome που χαρίζει διαφάνεια και μεγάλη λάμψη στο πρόσωπο. Καλύπτει μεν, αλλά το αποτέλεσμα είναι σχεδόν γυμνή επιδερμίδα, ότι δηλαδή επιτάσσουν τα trends της χειμερινής σεζόν (Δες εδώ το σχετικό άρθρο για το αόρατο μακιγιάζ).

Max Factor Xperience Foundation, € 22.60


Το νέο make up της Max Factor περιέχει στη σύνθεσή του έλαια jojoba που φροντίζουν την επιδερμίδα ενώ εξασφαλίζει απόλυτη κάλυψη χωρίς, όμως, να έχει βαριά υφή. Έτσι, αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου να αναπνέει ελεύθερα.

Seventeen Velvet Matte Foundation, € 16.90

Ένα make up που έχει πολλαπλή δράση, αλλά το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι χαρίζει αντιγηραντική προστασία χάρη στις βιταμίνες Α,Ε και F που θωρακίζουν από τις ελεύθερες ρίζες.

Read More

And More