Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Για κυνήγι τρούφας στο Μέτσοβο! [pics,vids]

Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι περνούν φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά τις βουτιές και τις εξορμήσεις σε θάλασσες και παραλίες στα ελληνικά νησιά, αποφάσισε να πάρει… τα βουνά. Ο γνωστός παρουσιαστής και η καλή του βρέθηκαν στα Μετέωρα [Δες εδώ το άλμπουμ του ταξιδιού τους] και έπειτα επισκέφτηκαν το Μέτσοβο για να ξεκινήσουν… ένα κυνήγι τρούφας!

Λάτρεις και οι δυο της περιπέτειας, φόρεσαν τα κατάλληλα ρούχα, πήραν τον απαραίτητο εξοπλισμό και με μια ομάδα ειδικών βρέθηκαν στην περιοχή Μηλιωτάδες, όπου ξεκίνησαν το κυνήγι της τρούφας! Οι τρούφες είναι ένα εκλεκτό μανιτάρι με ιδιαίτερη γεύση και άρωμα και αποτελεί το σήμα κατατεθέν στους Μηλιωτάδες Ζαγορίου στα Ιωάννινα.

Το απόγευμα της Τετάρτης, λοιπόν, το ζευγάρι έφυγε από τα Μετέωρα και ξεκίνησε το ταξίδι του για το γραφικό Μέτσοβο. Εκεί, έγινε και το κυνήγι της τρούφας. Με οδηγό τα σκυλιά που μυρίζουν από μακριά το άρωμα της τρούφας και με μια μεγάλη ομάδα, ο Σάκης και η Χριστίνα έφυγαν προς αναζήτηση μανιταριών και τα κατάφεραν πολύ καλά…

Το τέλος της αποστολής συνοδεύτηκε φυσικά από ένα παραδοσιακό γεύμα, με τα μανιτάρια που μάζεψαν αν είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο τραπέζι.

Φυσικά, κατά τη διάρκεια της αποστολής δεν έλειψαν και τα απρόοπτα με τον Σάκη να πειράζει όλη την ώρα την σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα. Το video ντοκουμέντο μάλιστα, ανέβηκε και στα social media με τα μηνύματα των φίλων του ζευγαριού να μην έχουν τέλος.

Και οι περιπέτειες συνεχίζονται!

Read More

And More