Σάσα Σταμάτη: Γάμος σε κλειστό κύκλο για τον αδελφό της Παναγιώτη! [pics]

Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο έγινε το βράδυ του Σαββάτου ο γάμος του αδελφού της Σάσας Σταμάτη. Ο Παναγιώτης Σταμάτης λίγο πριν γίνει πατέρας έκανε το πολιτικό γάμο με την αγαπημένη του Ελένη στη Δημοτική Πινακοθήκη παρουσία λίγων αγαπημένων προσώπων. Το ζευγάρι πάντρεψε η αντιδήμαρχος Πειραιά (δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός) Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Ο πολιτικός γάμος έγινε λίγο μετά τις 8 χθες βράδυ με τους νεόνυμφους να λάμπουν από ευτυχία. Στο πλευρό τους ήταν φυσικά η αδελφή του Παναγιώτη και γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη, η οποία ήταν και μάρτυρας στο γάμο μαζί με την μητέρα της νύφης. Η Σάσα ήταν ιδιαίτερα κομψή μέσα στο εντυπωσιακό haute couture φόρεμά Celia 5226 (της σχεδιάστριας Celia Kritharioti) που είχε συνδυάσει αρμονικά με κοσμήματα Kaissaris. Τα μαλλιά της είχε επιμεληθεί ο Χρήστος Μιχαηλίδης και το μακιγιάζ της η Χριστίνα Σταματογιαννοπούλου.

Σάσα Σταμάτη με δημιουργία Celia 5226

Σάσα Σταμάτη με τον αδελφό της Παναγιώτη Σταμάτη

Όσο για τους νεόνυμφους; Η νύφη ήταν ντυμένη στα λευκά και δεν σταμάτησε να χαμογελά και να κρατά τρυφερά το χέρι του Παναγιώτη της. Ο γάμος είχε, άλλωστε, μια ρομαντική διάθεση και η έγκυος νυφούλα κρατούσε μια εντυπωσιακή νυφική ανθοδέσμη από παιώνιες που δημιούργησε για εκείνη η flower creator Έμυ Ντρίζου.

Οι νεόνυμφοι Παναγιώτης και Ελένη

Σάσα Σταμάτη με τον αδελφό της Παναγιώτη Σταμάτη και την σύζυγό του Ελένη

Το παρών στον πολιτικό γάμο έδωσαν η διευθύντρια του Βηmagazino και διευθύντρια πολιτισμού στο «Βήμα» Μαργαρίτα Σφέτσα, ο παρουσιαστής του Mega Θανάσης Φουσκίδης και ο ανιψιός της Σάσας και του Παναγιώτη Σταμάτη, και μικρότερος βουλευτής της ΝΔ στο υπόλοιπο Αττικής Βαγγέλης Λιάκος.

Δες φωτογραφίες:

Σάσα Σταμάτη με την αντιδήμαρχο Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη

Σάσα Σταμάτη με τον ανιψιό της και νεότερο βουλευτή της ΝΔ Βαγγέλη Λιάκο, Ανδριάνα Ζαρακέλη

Σάσα Σταμάτη, ο παρουσιαστής του Mega Θανάσης Φουσκίδης, η αντιδήμαρχος Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Λιάκος

Σάσα Σταμάτη

Ανδριάνα Ζαρακέλη

Η νύφη Ελένη

Ο γαμπρός Παναγιώτης

Η Σάσα Σταμάτη και ο Παναγιώτης Σταμάτης με την μητέρα τους Αικατερίνη Σταμάτη

Το ζευγάρι με τον Θανάση Φουσκίδη

Η διευθύντρια του Βηmagazino και διευθύντρια πολιτισμού στο Βήμα Μαργαρίτα Σφέτσα με τους νεόνυμφους

Σάσα Σταμάτη, Βαγγέλης Λιάκος, Ανδριάνα Ζαρακέλη

Βαγγέλης Λιάκος με τους νεόνυμφους

Το ευτυχισμένο ζευγάρι…

Να ζήσουν…

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More