Kλείσε τώρα ραντεβού στο κομμωτήριο! Αυτή τη θεραπεία δεν πρέπει να την χάσεις!

Πριν μπω στο κυρίως θέμα ας κάνουμε ένα mini gallop: Ποιες είναι οι ανάγκες των μαλλιών σου; Τι θες από εκείνα; Να λάμπουν; Να ενυδατωθούν; Να είναι απαλά όταν στα χαϊδεύει; Να μην είναι τόσο άτονα; Να αποκτήσουν όγκο;

Ξέρω! Ξέρω! Η απάντηση είναι αυτονόητη. Καμία από εμάς δεν έχει μόνο και μια ανάγκη την οποία και θέλει να καλύψει σε σχέση με τα μαλλιά της. Είμαστε γυναίκες άλλωστε… Αλλά τα περισσότερα προϊόντα που κυκλοφορούν εκεί έξω δεν μας καλύπτουν περισσότερες από μια ανάγκες. ΄Οχι πια!

Είναι ένα beauty νέο το οποίο γνωρίζω από το καλοκαίρι και επιτέλους έφτασε η ώρα να το μοιραστώ. Μάλιστα, μόλις το δοκίμασα και τα μαλλιά μου είναι ακριβώς όπως τα ήθελα. Δηλαδή (κράτα σημειώσεις) απαλά, λαμπερά, με όγκο, ενυδατωμένα.

Sur mesure θεραπεία μαλλιών. Κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου!
Στα επιλεγμένα κομμωτήρια Kerastase μπορείς πλέον να βρεις τη θεραπεία Kerastase Fusio Dose. Την προσοχή σου για να σου εξηγήσω ακριβώς πώς λειτουργεί: Αρχικά συζητάς με τον κομμωτή σου τι είναι αυτό που σε απασχολεί περισσότερο στα μαλλιά σου.
Θέλεις άμεση θρέψη και απαλότητα; Ο κομμωτής σου θα επιλέξει για σένα το πορτοκαλί συμπύκνωμα. Θέλεις να ενισχύσεις την λάμψη και το χρώμα; Θα επιλέξει το φούξια. Για εντατική αναδόμηση το πράσινο και για αναζωογόνηση και πυκνότητα το μοβ.
Από εκεί και πέρα συζητάς τις δευτερεύουσες ανάγκες σου και ο κομμωτής επιλέγει ένα booster ή και περισσότερα (αν οι ανάγκες σου είναι παραπάνω). Κουμπώνει, γυρίζει και ανακινεί στο αρχικό μπουκαλάκι. Και κάπως έτσι, το μαγικό μείγμα είναι πανέτοιμο να απλωθεί στα μαλλιά σου.

Δεν έχω χρόνο ούτε λεφτά για ξόδεμα…
Είσαι από τις γυναίκες που μπαίνουν στο κομμωτήριο και κουνούν νευρικά το πόδι τους μέχρι να φύγουν; Ή απλώς δεν έχεις χρόνο στην διάθεσή σου; Η θεραπεία Kerastase Fusio Dose δεν θα σου πάρει περισσότερο από δέκα λεπτά. Όσον αφορά τα χρήματα που πρέπει να διαθέσεις; 10 ευρώ κοστίζει ή αμπούλα και 2 το booster που προσθέτεις. Άρα, το maximum που θα πρέπει να διαθέσεις είναι 18 ευρώ και το minimum 12.

Κι επειδή όλες θα περάσουμε μια βόλτα από το κομμωτήριο αυτό τον μήνα (μόλις καθάρισα την ψαλίδα!) καλό θα ήταν να την δοκιμάσεις. Περιμένω εντυπώσεις!

Read More

And More