Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποβολή του μωρού της! [pics]

Πέρασε δύσκολες ώρες, αλλά τώρα επέστρεψε το χαμόγελο στα χείλη της. Η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε το τρίτο της μωράκι, λίγο πριν μπει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά δεν χάνει την αισιοδοξία της. Στο πλευρό της, άλλωστε, όλες αυτές τις στιγμές έχει τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη και τα δυο αγόρια τους: τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο…

Το ζευγάρι παραμένει όμως ενωμένο και δυνατό και προσπαθεί να βρει και πάλι τις ισορροπίες του. Η επόμενη μέρα βρίσκει και τους δύο να ασχολούνται με τα επαγγελματικά τους. Και φυσικά την Σίσσυ να μην λείπει από την πρεμιέρα του καλού της στο Anodos.

Οι Onirama μαζί με τον Χρήστο Κυριαζή και τους Stereo Soul έκαναν πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου και η γνωστή παρουσιάστρια και σχεδιάστρια βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο μαζί με τον καλό της φίλο Παύλο Σταματόπουλο. Χαμογελαστή όπως πάντα, η όμορφη Σίσσυ απόλαυσε τον σύζυγό της στη σκηνή και δεν σταμάτησε να του στέλνει τη θετική της ενέργεια.

Αυτή η περίοδος άλλωστε, ήταν πολύ δύσκολη και για τους δυο. Ο Θοδωρής σε δηλώσεις του στο TLIFE ανέφερε πριν λίγες μέρες: “Αυτό που έγινε ήταν για μας πολύ θλιβερό, πολύ άσχημο αλλά η ζωή συνεχίζεται… Για αυτό είμαστε εδώ σήμερα και για αυτό θα γίνουν κι άλλα πράγματα μετά. Είμαστε ενωμένοι, δυνατοί και προχωράμε. Τα καλύτερα έρχονται. Αυτό θέλουμε να είναι το attitude.”

Ενώ και η Σίσσυ ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο μέσα από τα social media, “Σας ευχαριστώ όλους”, σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας της βάζοντας σε hashtags “για όλη την αγάπη”, “για όλες τις προσευχές σας”, “η ζωή συνεχίζεται”, “η ζωή είναι ωραία”, “το μόνο που χρειαζόμαστε είναι αγάπη”.

Thank you#ForAllTheLove #ForAllThePrayers #LifeGoesOn #LifeIsGood #LoveIsAllWeNeed

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sissy(@sissychristidou) στις


Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More