Σκάνδαλο! Συνελήφθη ο Στρος Καν για απόπειρα βιασμού καμαριέρας σε ξενοδοχείο στο Μανχάταν!

Ο ισχυρός άντρας του ΔΝΤ συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο της Ν.Υόρκης γιατί προσπάθησε να βιάσει μια καμαριέρα! Όπως γράφουν όλα τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία ο κύριος ΔΝΤ συνελήφθη από τις Αμερικάνικές αρχές την ώψρα που ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να επιστρέψει από τις Η.Π.Α στο Παρίσι!

Σύμφωνα με την αμερικανική N.Y. Daily News, ο 62χρονος “μεγάλος γόης” όπως τον αποκαλούν, άρπαξε την καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel, την έριξε στο κρεβάτι και την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ!

Η καμαριέρα πάλεψε μαζί του και μετά από λίγο κατάφερε να βγεί έντρομη έξω από το δωμάτιο ενώ ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, έσπευσε να αναχωρήσει για το αεροδρόμιο Κένεντι, ξεχνώντας μάλιστα από την ταραχή του προφανώς το κινητό του στο ξενοδοχείο!

H 32χρονη καμαριέρα σύμφωνα με δημοσιευμα της Daily Mirror, περιέγραψε ότι μπήκε στη σουίτα του Καν, η οποία κοστίζει 2.120 ευρώ τη βραδιά! για να την καθαρίσει επειδή της είπαν από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου ότι ήταν άδεια!

Τότε ήταν που αντίκρυσε τον ολόγυμνο Καν να βγαίνει από το μπάνιο. Προσπάθησε να τις βγάλει τα εσώρουχα και την πίεσε να του κάνει στοματικό σεξ. Ακολούθησε πάλη, η κοπέλα έπεσε μέσα στο μπάνιο. Κατάφερε να ξεφύγει και αμέσως οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής με ελαφρά τραύματα.

Read More

And More