Σπ. Σούλης: “Δεν θα χάσω τον ύπνο μου για τα νούμερα!”

Για τον ανταγωνισμό, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, τα νούμερα της τηλεθέασης και το “Dancing with the stars” μίλησε ο Σπίρος Σούλης. Ο παρουσιαστής της εκπομπής “Με το δεξί” παραδέχτηκε ότι η τηλεθέαση της φετινής χρονιάς, τον βράβευσε για την επιτυχία του και δήλωσε πως θα ήθελε να ξανακάνει αποστολές, όπως εκείνη στην Ηλεία.

“Σε οποιαδήποτε δουλειά στην οποία “καταθέτεις” τη ψυχή σου, η επιβράβευση είναι σημαντική. Το ίδιο ισχύει και στην τηλεόραση. Φυσικά και χαίρομαι που ο κόσμος βλέπει αυτό που αγαπάμε και πιστεύουμε”, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή τους στη “Real Life”.
Μιλώντας για την τηλεθέαση, ο ίδιος δήλωσε: “Όποιος δουλεύει στην τηλεόραση και σου πει ότι δεν κοιτάζει τα νούμερα, δεν θα σου πει την αλήθεια. Υπάρχει όμως μια ψύχωση, που από την πρώτη στιγμή που δούλεψα είπα ότι δεν θέλω να την κάνω κομμάτι της ζωής μου”.Δεν θα χάσω τον ύπνο μου! Ούτε θα αφήσω να με αποπροσανατολίσουν από το στόχο μου”.
Για τη συμμετοχή του στο “Dancing with the stars”, ο Σπύρος σούλης είπε: “Ήταν καλή εμπειρία. Έμαθα κάτι που δεν ήξερα, εκτονώθηκα, διασκέδασα, δουλέψαμε σκληρά και γνώρισα αξιόλογους επαγγελματίες” .
Πόσο δύσκολο, θεωρεί όμως, ο ίδιος το να μην μετατραπεί η εκπομπή του σε ριάλιτι;
“Δεν είναι δύσκολο. Αρκεί να ακολουθήσεις τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας. Έχω θέσει όρια και βαδίζω με την δική μου συναισθηματική ευφυΐα και σύμφωνα με το τι θα δεχόμουν εγώ, αν ήμουν στη θέση του συνομιλιτή”, είπε.

Read More

And More