Αποτρίχωση στο μπικίνι; Με αυτό το προϊόν ξεχνάς τον πόνο!

Μπικίνι και κερί! Ένας συνδυασμός που στο άκουσμά του και μόνο σου δημιουργεί επιφωνήματα όπως “Αουτς”, “Ωχ”. Κάνεις όμως υπομονή και το ανέχεσαι γιατί ξέρεις ότι τα δικά σου επιφωνήματα πόνου θα διαδεχτούν τα επιφωνήματα θαυμασμού του καλού σου!

Ok, το ξέρω καλά κι έχω εντρυφήσει σ’αυτό: η ομορφιά απαιτεί θυσίες! Αν, όμως, σου έλεγα ότι μπορείς να πας σε αυτή τη μάχη και να βγεις αλώβητη; Η τελευταία μου beauty ανακάλυψη λέγεται Bare & Ease Cream και ήρθε για να μην νιώθεις πια κανέναν πόνο όταν ξαπλώνεις στο κρεβάτι της αισθητικού σου για να κάνεις αποτρίχωση στο μπικίνι.

Πρόκειται για ένα set που αποτελείται από ένα πλαστικό σλιπάκι σε girly ροζ χρώμα (super!) και μια κρέμα που μουδιάζει την περιοχή (κάτι σαν ξυλοκαϊνη).

Πώς λειτουργεί; Βάζεις στο εσώρουχα αρκετή ποσότητα κρέμας και το φοράς 30 λεπτά πριν την αποτρίχωση (αν θέλεις το κρατάς και 45 λεπτά χωρίς κανένα άγχος!). Αν πρόκειται να κάνεις full moon, κατά κόσμον Brazilian μπορείς να τοποθετήσεις την κρέμα άφοβα παντού.

Τo set Bare & Ease μπορείς να το παραγγείλεις από το bareease.com και κοστίζει περίπου 25 δολάρια και διατίθεται σε δύο μεγέθη S/M και M/L. Το δικό μου tip είναι αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία να προτιμήσεις το μεγαλύτερο μέγεθος. Και ένα ακόμη πρακτικό info: αν το φορέσεις για να πας στην αισθητικό σου, μην φορέσεις στενό παντελόνι ή το αγαπημένο σου skinny jean. Προτίμησε φόρμες, φούστα ή φόρεμα για να μειώσεις κάθε ενόχληση.

Read More

And More