Σταματίνα Τσιμτσιλή VS Δούκισσας Νομικού : Αυτή την εκπομπή ποια θα την πάρει ;

Σταματίνα Τσιμτσιλή ή Δούκισσα Νομικού; Δούκισσα Νομικού ή Σταματίνα Τσιμτσιλή; Οι δυο τους βρέθηκαν αίφνης αντιμέτωπες, διεκδικώντας την ίδια εκπομπή ή μάλλον για να ακριβολογώ το ίδιο τηλεοπτικό πόστο. Και συγκεκριμένα; Οι δυο τους διεκδικούν την παρουσίαση των μπαγκ-στέιτζ, στην τρίτη τηλεοπτική έκδοση του “Dancing with the stars”. Βλέπετε, μπορεί μέχρι τώρα οι πάντες να θεωρούσαν δεδομένη την παρουσία της Δούκισσας στα μπαγκ-στέιτζ του “Dancing” ,όμως, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές και το όνομα της Σταματίνας, παίζει το ίδιο δυνατά !

Η νεαρή παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 , – κάτι το οποίο άλλωστε επιβεβαίωσε και η ίδια προ ημερών, χωρίς να αποκαλύψει το τι της έχει προταθεί – , για να βγει στον αέρα από τον επόμενο μήνα μέσα από το “Dancing”, βάζοντας με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά τις βάσεις για μία πιθανή συνεργασία με το κανάλι από Σεπτέμβρη.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο… Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες που έχω, οι Αντεννικοί σκέφτονται και το ενδεχόμενο την παρουσίαση των μπαγκ-στέιτζ να την αναλάβει για πρώτη φορά άνδρας, έτσι για να κάνουν την διαφορά.

Μάλιστα, την συγκεκριμένη ιδέα την συζητούν αρκετό καιρό και ήδη κάποια ονόματα βρίσκονται στο τραπέζι, ανάμεσα στα οποία είναι εκείνο του Παναγιώτη Χατζηδάκη και του Γιώργου Λιανού, μιας και θέλουν κάποιο νέο παρουσιαστή που να διαθέτει και χιούμορ και ατάκες !

Read More

And More