Σταρ του Χόλιγουντ παντρεύτηκε την 16χρονη κοπέλα του!

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και όπως φαίνεται ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ το ξέρει καλά. Ο λόγος για τον 51χρονο Doug Anthony Hutchison που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την 16χρονη αγαπημένη του Courtney Alexis Stodden.

Η μεγάλη διοαφορά ηλικίας γαμπρού και νύφης έχει προκαλέσει σάλο στα κοσμικά πηγαδάκια της ξένης showbiz που σχολιάζουν την επιλογή του γνωστού ηθοποιού. Ο Doug Anthony Hutchison που είχε παίξει στην ταινία “Πράσινο Μίλι” και στη σειρά “Οι αγνοούμενοι” δηλώνει τρελά ερωτευμένο με την 16χρονη τραγουδίστρια.

Οι δυο του παντρεύτηκαν πριν από ένα μήνα στο Λας Βέγκας και ο Hutchison “ανέβασε” με μεγάλη περηφάνεια μια φωτογραφία του γάμου της στην προσωπική του ιστοσελίδα. Ο ίδιος μάλιστα έγραψε: “Ο Doug Anthony Hutchison και Courtney Alexis Stodden έγιναν σύζυγοι την Παρασκευή 20 Μαΐου στο “Εκκλησάκι των Λουλουδιών” στο Λας Βέγκας στη Νεβάδα. Ο κύριος και η κυρία Hutchison ζουν ευτυχισμένοι μαζί στο σπίτι τους στο Χόλιγουντ”.
Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρει πως γνωρίζει καλά την διαφορά ηλικίας που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνον και την γυναίκα του, αλλά οι δυο τους είναι ερωτευμένοι και θέλουν να ζήσουν μαζί.
Όσο για την 16χρονη, σύμφωνα με την “Daily Μail” αναφέρεται ότι πήρε την άδεια τουλάχιστον του ενός από τους γονείς της για να καταφέρει να παντρευτεί τον Hutchison, επειδή δεν έχει κλείσει ακόμη τα 18.
Δες το video με την 16χρονη Courtney Stodden να τραγουδά:

Read More

And More